loading
close
SON DAKİKALAR

Dayakçı sevgili yakalandı

Dayakçı sevgili yakalandı
Tarih: 02.11.2014 - 00:44
Kategori: Kadın

Başkent'te D.V, kız arkadaşı ve ablasına kendisini aldattığını iddiasıyla şiddet uyguladı yetmedi bu görüntüleri cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada yayınladı.

Başkent'te D.V, kız arkadaşı ve ablasına kendisini aldattığını iddiasıyla şiddet uyguladı yetmedi bu görüntüleri cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada yayınladı. hurriyet.com.tr'nin gündeme getirdiği korkunç olay sonrası Ankara Emniyeti harekete geçti ve görüntülerdeki D.V ile yanındaki iki arkadaşını gözaltına aldı.

Ankara Keçiören'de yaşanan olayda kız arkadaşının kendisini aldattığını iddia eden genç, arkadaşlarıyla birlikte kız arkadaşı ve ablasını hem dövdü hem de o anları cep telefonuyla çekip sosyal medya hesabından paylaştı.

Bir parkta kaydedilen görüntülerde genç, kız arkadaşına sürekli "özür dile" "yüzünü göster" diye bağırarak tokat atıyor. Videoda gencin "Kızlara vurulmaz diyorlar ama aldatırsa, hele ben rezil olursam böyle vururum deyip tokat atması ve "Bu videoda da diyorum kızlara vurulmaz, şiddet diye bir şey yok... Var abi" sözleri dikkat çekiyor. Videodaki bir diğer önemli ayrıntı ise gencin "Eskilerine bakılırsa sen çok iyisin. Daha dövmedim. Haşat olman lazımdı senin" sözleri... 



AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, olayla ilgili gerekli girişimlerde bulunularak, şiddet içerikli videoda yer alan şahıslar hakkında Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne resmi başvurunun yapıldığını bildirdi.

Bakanlığın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Sosyal medyada yer alan ve 'Ankara'nın Göbeğinde Görülmemiş Şiddet' başlığıyla haberleştirilen kadına şiddet olayına ilişkin olarak, konu Bakanlığımıza ulaştığı andan itibaren gerekli girişimlerde bulunuldu. Şiddet içerikli videoda yer alan şahıslara ilişkin olarak Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne resmi başvuru yapıldı. Kadına karşı şiddetle mücadele konusunda kararlı olan Bakanlığımızın, konunun takipçisi olacağını kamuoyunun bilgisine sunarız."

EMNİYET HAREKETE GEÇTİ
Haberin Hurriyet.com.tr'de yayınlanmasının ardından harekete geçen Asayiş Gasp Büro Amirliği ekipleri, videodaki kişilerin eşgallari belirleyerek adresleri buldu ve 4 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerden H.K.'nın (18), D.V, S.O, B.Y,'nin yaşlarının ise 18'in altında olduğu belirtildi. D.V, S.O, B.Y, ifadesi alınmak üzere çocuk şubeye teslim edildi.

Görüntülerde şiddete maruz kalan kızların birinin 16 yaşında, diğerinin 18 yaşında oldukları tespit edildi. Şikayetçi olan kızlar daha önce korktukları için gözaltına alınan kişilerden şikayetçi olmadıklarını söyledi.

Gözaltına alınan 4 kişinin telefonlarında ayrıca internete yüklenen şiddet videoları bulundu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları