loading
close
SON DAKİKALAR

''Deniz Feneri savcılarının başına gelen inşallah bu savcıların başına gelmez''

''Deniz Feneri savcılarının başına gelen inşallah bu savcıların başına gelmez''
Tarih: 18.12.2013 - 15:20
Kategori: Siyaset

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu uyardı; ''Deniz Feneri savcılarının başına gelen inşallah bu savcıların başına gelmez''

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Kim yolsuzluğun üzerine gidiyorsa, kul hakkı yiyenlerin üzerine gidiyorsa onlara destek vereceğiz” dedi

Kılıçdaroğlu İstanbul’da 3 Bakan’ın çocuğunun da gözaltına alındığı soruşturma ile ilgili olarak gazetecilerin sorularını şöyle yanıtladı;

“Yolsuzluk konusunda yapılan her operasyonu, her haberi yakından takip ediyoruz. Öyle anlaşılıyor ki bu kez kapsam oldukça geniş. Bu nedenle grubumuzda bir kriz masası oluşturduk. Milletvekillerimiz olayı yakından takip edecekler.

Endişeniz var mı diye sorarsanız, Deniz Feneri savcılarının başına gelen inşallah bu savcıların başına gelmez. Olayı takip ediyoruz ve takip etmeye devam edeceğiz.

Rahmetli Uğur Mumcu derdi ki, katil katildir, katilin sağcısı, solcusu olmaz. Yolsuzluk yapan kimse onun üzerine gitmek zorundayız. Efendim böyle mi oldu olay, şöyle mi oldu? Varsa bilgi, varsa doküman göreceğiz, isteyeceğiz.

Kim yolsuzluğun üzerine gidiyorsa, kul hakkı yiyenlerin üzerine kim gidiyorsa onlara destek vereceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin görevi zaten bu. Bize her türlü eleştiri gelebilir. Bizi her türlü şekilde eleştirebilirler. Ama hiç kimse şu eleştiriyi CHP’ye getiremez. Cumhuriyet Halk Partililer kul hakkı yiyor diyemez. Bu konuda çok hassasız, çok duyarlıyız. O nedenle bu olayı yakından izleyeceğiz.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları