loading
close
SON DAKİKALAR

Dev Sağlık-İş'ten açıklama

Dev Sağlık-İş'ten açıklama
Tarih: 31.10.2012 - 20:25
Kategori: Sendika

Direnişteki sağlık işçileri İl Sağlık Müdür ve hastane hekimlerine 'ibraname' imzalatmak için Sağlık Müdürlüğü'ne gidecekler...

Direnişteki sağlık işçileri İl Sağlık Müdür ve hastane hekimlerine ibraname imzalatmak için Sağlık Müdürlüğü'ne gidecekler.

Dev Sağlık-İş'ten yapılan yazılı açıklama şöyle;

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde yıllardır hastane yemekhanesinde taşeron şirketler aracılığıyla çalıştırılan ve yeni gelen şirketin imzalatmak istediği “tüm haklarını aldıklarına dair bir ibranameyi imzalamadıkları için” işten çıkarılan arkadaşlarımızın direnişlerinin 100. gününde, Koşuyolu Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi’nde tamamen yasadışı bir biçimde başka bir hastaneye sürgün edilen işyeri temsilcimizin direnişinin 28. gününde, hastanelerde taşeron sağlık işçilerine yönelen baskılar, haksızlıklara ve hukuksuzluklara her gün yenisi ekleniyor.

Sorunu çözmemekte direnen İl Sağlık Müdürü ile Hastane Başhekimlerine “bugüne kadar hekimlik mesleğinde edindiğim tüm haklarımdan feragat ediyorum” İbranamelerini imzalamalarını talep edeceğimiz ve konfederasyonumuz DİSK Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Küçükosmanoğlu, sendikamızın Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Türk Tabipleri Birliği Merkez Konsey üyesi Dr. Osman Öztürk ve SES Anadolu Yakası Şube Başkanı Sevgi İnce’nin de katılacağı basın açıklamasına katılımlarınızı bekler, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

DEVRİMCİ SAĞLIK-İŞ MERKEZ YÖNETİM KURULU


Tarih: 01 Kasım 2012, Perşembe
Saat: 12.00
Yer: İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü
Çemberlitaş/İstanbul


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları