loading
close
SON DAKİKALAR

Didem Arslan Yılmaz: Yıldırım ve İmamoğlu'nun buluşmasına vesile olmak da güzel, önemli olan bu yayının yapılması

Didem Arslan Yılmaz: Yıldırım ve İmamoğlu'nun buluşmasına vesile olmak da güzel, önemli olan bu yayının yapılması
Tarih: 08.06.2019 - 11:14
Kategori: Medya

Habertürk'te Türkiye'nin Nabzı programını sunan Didem Arslan Yılmaz, Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın katılacağı ortak yayın için, "Sayın Binali Yıldırım, Sayın Uğur Dündar'ın moderatörlüğünü istemişse bence sorun yok, önemli olan bu yayının yapılması" dedi.

23 Haziran seçimlerine giderken Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım ortak bir yayında karşı karşıya gelerek İstanbul'u konuşma kararı aldı. Programın hangi kanalda ve hangi gazetecilerin katılımıyla gerçekleşeceğine ilişkin görüşmeler partiler arasında sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde programında konuk ettiği Binali Yıldırım'a Ekrem İmamoğlu ile ortak programa katılma davetinde bulunan Didem Arslan Yılmaz, Binali Yıldırım'ın Uğur Dündar'ın yönetiminde bir programı tercih ettiğini söylemesi üzerine Twitter hesabından açıklama yaptı. 

Arslan, "Demokrasimize büyük katkısı olacağına inandığım iki değerli adayın @BY ve @ekrem_imamoglu ‘nun buluşmasına vesile olmak da güzel. Sayın Binali Yıldırım, Sayın @ugurdundarsozcu’nün moderatörlüğünü istemişse bence sorun yok, önemli olan bu yayının yapılması" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları