loading
close
SON DAKİKALAR

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay: Kumpas üstlerine çökecek

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay: Kumpas üstlerine çökecek
Tarih: 16.09.2020 - 10:01
Kategori: Gündem

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, belediye önünde hakkındaki iddialara ilişkin açıklama yaptı.

S.T. adlı kadın, iş talebinde bulunduğu Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın kendisine tecavüz ettiğini ileri sürmüştü. S.T., avukatı Murat Sultansu ile birlikte Didim Adliyesi’nde giderek suç duyurusunda bulunmuştu.

Ahmet Deniz Atabay, iddiaları yalanlarken, rant çetesinin kendisine kumpas kurduğunu belirtmişti.

Atabay, belediye binası önünde bir açıklama yaptı. Atabay, Didim’de ikiz kuleler olarak bilinen ve belediye tarafından 15 defa mühürlenen binanın sahiplerinin de avukatı olan Murat Sultansu'yu 'kumpas çetesinin avukatı' olarak tanımladı. 

Atabay'ın açıklaması şöyle:
"Biz ranta geçit vermiyoruz, dedik, vermiyoruz. Halkımızın hakkını kimseye yedirmeyeceğiz, dedik, yedirmiyoruz. Kurdukları kumpas o kadar net şekilde meydana çıkacak ki. Karşımızda kumpas çetesi diye söylediğimiz çetenin avukatı aynı zamanda mağdure diye ortaya çıkardıkları kadının da avukatı. Biz üçgen var dedik. Çete, sanal mağdure ve kumpasçılar. Didim'de herkes bizi tanıyor. Didim için neler yaptığımız biliyor. Halkın inanmadığı bir şeye asla adaleti inanadıramazlar. Bu kumpas üstlerine çökecektir. 6 yıldır mücadele ediyoruz. Sadece bir ekip kaldı. Onu da kanunlar çerçevesinde çektikten sonra Didim dev adımlarla ilerleyecektir."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları