loading
close
SON DAKİKALAR

''Dikizciye dikizci diyene vuruyor, dikizciye ise selam duruyor''

''Dikizciye dikizci diyene vuruyor, dikizciye ise selam duruyor''
Tarih: 31.10.2013 - 15:54
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin, ''Ne yazık ki, yandaş medya ‘Dikizciye dikizci diyene vuruyor, dikizciye ise selam duruyor'' dedi...

CHP Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin yazılı bir açıklama yaparak, Anamuhalefet Partisi Genel Başkanı’na serserinin serserisi göndermesi yapan AKP sözcüsü Hüseyin Çelik, Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç ve Başbakan’ın nabzına göre şerbet verme memuru olan Bekir Bozdağ’ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerine yer veren ama, bu konuyla ilgili olarak kendisinin yaptığı açıklamayı görmezden gelen medyayı kınadı

Gürsel Tekin’in açıklamasında şöyle denildi;

“Sayın Genel Başkanımız, AKP Genel Başkanı’nın halk deyimiyle dikizciliğini teşhir edince, Sayın Çelik, Arınç ve Bozdağ ile benzerleri nasırlarına basılmış gibi zıpladılar.

Çünkü, onlarda çok iyi biliyorlar ki, Başbakan Erdoğan’ın canlı yayında, “Başbakanlık Ofisi’ne gittiğimde Kadıköy’den gelenlerin durumunu orada görüyorum” demesi, halk deyimiyle gemiden inenleri dikizliyorum demektir.

Sokakta, mahallede, kahvede kime sorarsanız sorun, Başbakan’ın bu yaptığı dikizciliktir. Ne yazık ki, yandaş medya ‘Dikizciye dikizci diyene, yani Genel Başkanımıza seviyesizce saygısızca vuruyor, halk deyimiyle dikizciye, yani Başbakan’a da ise selam duruyor.

Bugün gazetelere, özellikle yandaş medyaya bakanlar ne yazık ki, özgür habercilik rezaleti ve medyanın sefaletiyle karşılaştılar.

Ama biz şaşırmadık, Ana muhalefet partisi Genel Başkanı’na serserinin serserisi göndermesi yapan AKP sözcüsünün salya saçarak konuşması normal. Çünkü, kendisine saldır komutu verilmişti, o da saldırdı.

Dün söylemiştim, bizim sözlerimizi görmeyen ve kamuoyuna duyurmayan medya için bir kere daha tekrar ediyorum.

Biz bugüne kadar ağzından salya akarak bize saldıranlara papuç bırakmadık. Bundan sonra da bırakmayacağız. Ya ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun, röntgencilik, dikizcilik yapmayın, ya da bizi hep karşınızda bulacaksınız. Sizi her platformda teşhir edecek, boyanızı cilanızı dökeceğiz.”


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları