loading
close
SON DAKİKALAR

Dilovası'na zehir akıyor

Dilovası'na zehir akıyor
Tarih: 11.12.2012 - 14:19
Kategori: Yerel

Tüm tepkilere rağmen kurulan Kömürcüler OSB, Dilovası'nın kabusu olmaya devam ediyor...

Geçtiğimiz haftalarda Mimar Sinan Mahalleleri ve Kayapınar Mahallelerinin üzerine yaydığı kömür tozlarının ardından şimdide yağan yağmurlar ile kömür tozları doğayı katletmeye başladı.

Kâbus sürüyor

Dilovası halkının tepkisine rağmen kurulan Kömürcüler OSB kurulduğu günden bu güne Dilovası'nın kabusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda rüzgarla birlikte Dilovası'nın üzerine toz bulutu halinde gelen ve birçok evin balkonunu siyaha bulayan Kömürcüler OSB insan sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. 

Dereler zifte büründü

Son olarak Kömür tozları yağmur suları ile doğanın katledildiği görüntülenen Kömürcüler OSB'ye sessiz kalınması halkı öfkelendiriyor. Yağmurlar ile birlikte alt yapısı olmayan Kömürücler OSB'de ki kömür tozları yağmur suları ile birlikte doğaya yayılırken derelerde birleşen sular dereleri siyah akan dereler haline getirdi. Yağmur suları ile doğaya yayılan kömür tozları insan sağlığını tehdit ederken haynavlarını otlatan ve dereden su içiren hayvancıları da tedirgin etmeye başladı. Derelerin zift görünsünü gören hayvancılar duruma sessiz kalan yöneticilere öfke yağdırırken, vatandaşlar Dilovası'na zehir saçan Kömürcüler OSB'ye sessiz kalan Vali Ercan Topaca'ya, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç'e ateş püskürerek biran önce Kömürcüler OSB'ye dur denilmesini istediler.  

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları