loading
close
SON DAKİKALAR

'Doçent cinayeti'nde sekreter Asuman S.'nin ses kaydı çıktı

'Doçent cinayeti'nde sekreter Asuman S.'nin ses kaydı çıktı
Tarih: 23.07.2014 - 12:34
Kategori: Kadın

Habertürk'ten Zafer Samancı'nın haberine göre; Asuman S.’nin bir arkadaşına anlattığı bazı şeylerin ses kayıtlarına ulaştıklarını ifade eden Özdemir, kayıtların içeriğini anlattı...

Habertürk'ten Zafer Samancı'nın haberine göre; Asuman S.’nin bir arkadaşına anlattığı bazı şeylerin ses kayıtlarına ulaştıklarını ifade eden Özdemir, kayıtların içeriğini şöyle anlattı: "Salakla konuşayım, arsayı alayım" “Ses kaydının birinde samimiyeti olmadığını söylediği Ahmet Gülce ile ‘Canım’ diyerek görüşüyor.

Aynı görüşmede Asuman S., Ahmet Gülce’ye soyismi ile hitap ederek ‘Gülce yarın Ankara’ya gidelim. Gezeriz’ diyor. Bununla birlikte Ahmet Gülce, eşi Handan Hanım’dan boşanmak istediğini, bunu Handan Hanım’a anlattığını söylüyor. Asuman, ağabeyim Celalettin Özdemir’i kastederek ‘Salakla da konuşayım’ diyerek ağabeyimi arıyor. ‘Aşkım’ diye başlayan görüşme bittikten sonra ağabeyimden bir ev tapusu alma planını arkadaşına anlatıyor. Bir kayıtta da gizli olarak ses kaydını alan arkadaşına Ahmet Gülce’yi kastederek ‘Gülce’nin bilgisayarında ve telefonundaki mesajlarımı silmem lazım’ diyor.” Asuman S.’nin bir arkadaşı tarafından anlattığı bazı şeylerin kaydedildiğini öğrenip yaptıkları araştırma sonucunda kayıtlara ulaştıklarını dile getiren Özdemir, “Biz Asuman’ın bu cinayetin neresinde olduğunu bilmiyoruz. Ancak olayla dolaylı da olsa bir bağlantısı olduğunu hissediyorduk. Bu olayın en ince ayrıntısına kadar aydınlanacağına inancımız tam” dedi.

FAKÜLTE ODASINDA ÖLDÜRMÜŞTÜ

Selçuk Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Gülce, Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i, fakültedeki odasında 2 Haziran’da bıçaklayarak öldürmüştü. Olayın ardından Gülce tutuklanırken, Gülce ve Özdemir’in ilişki yaşadıkları öne sürülen aynı fakültede görevli sekreter Asuman S., gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları