loading
close
SON DAKİKALAR

Doktorundan açıklama: Müslüm Gürses'in durumu kritik

Doktorundan açıklama: Müslüm Gürses'in durumu kritik
Tarih: 01.03.2013 - 13:45
Kategori: Gündem

Müslüm Gürses'in hayatını kaybettiği yönündeki haberler üzerine bir açıklama yapan doktorlar, Gürses'in ölmediğini ancak durumunun çok kritik olduğunu açıkladı...

15 Kasım perşembe günü geçirdiği by-pass ameliyatından sonra yoğun bakıma alınan ve o günden bu yana tedavisi burada sürdürülen sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını kaybettiği iddia edildi.

Haber ajanslarından beyin ölümünün gerçekleştiği yönünde gelen haberlerin ardından Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu “Müslüm Gürses'i kaybettik. Çok üzgünüm, başımız sağolsun. Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi. Ancak Müezzinoğlu, Twitter hesabından Müslüm Gürses ile ilgili yaptığı açıklamayı daha sonra sildi. Kırklareli'nde bulunan Bakan Müezzinoğlu, "Müslüm Gürses'in dün gece durumu kötüydü" dedi.

Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener ölüm haberlerinin ardından kameraların karşısına geçerek bir açıklama yaptı. Şener, Gürses'in menajerinin 'beyin ölümü gerçekleşti' yönündeki açıklamaları için beyin ölümü kriterlerinin henüz gerçekleşmediğini, ancak durumunun çok kritik olmasının bu tür yorumlara neden olmuş olabileceğini açıkladı:

Durumunda son günlerde olan durumundan farklı bir durum yok. Genel durumu iyi değil, iyiye gitmiyor. Hala yoğun bakımda. Makine desteğiyle hayatını sürdürmekte. Genel itibariyle iyi değil. Kaybedebiliriz. Ama beyin ölümü gerçekleşmiş değil. Özellikle son günlerde iyiye gitmediğini görüyoruz. Kaybedebiliriz. Bu risk yüksek.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları