loading
close
SON DAKİKALAR

Döverek tecavüz etmek istedi

Döverek tecavüz etmek istedi
Tarih: 12.02.2012 - 11:08
Kategori: Şehir

Bursa'da su tesisatını onarmak için gittiği evde 26 yaşındaki N.K. adlı kadını döverek tecavüz etmek istediği öne sürülen Mehmet R, yakalandı

Bursa’da su ve elektrik tesisatçısı 2 çocuk babası Mehmet R. bir süre önce eşinden boşandıktan sonra ayrı yaşayan N.K. adlı kadının elektrik tesisatını onardı.

Her türlü tesisat işi yaptığını söyleyen Mehmet R. üzerinde cep telefonu yazılı kartı N.K.’ye verdi. Evindeki banyoda su kaçağı olan N.K., su tesisatı da yaptığını söyleyen Mehmet R.’yi aradı.

Önceki gün N.K.’nın merkez Yıldırım İlçesi Duaçınar Mahallesi Duaçınar Mahallesi’ndeki evine giden R., bir ara su kaçağının nereden kaynaklandığını göstermek için banyoya çağırdı.

İddiaya göre, burada N.K.’yi önce dövdü, sonra tecavüz etmek istedi. Genç kadının bağırıp yardım istemesi sonucu paniğe kapılan Mehmet R. kaçtı. 

Belirtilen adrese gelen polis, R.’ye bıraktığı karttaki adresinden ulaştı. Gözaltına lınan ve suçlamayı kabul etmeyen R.’yi, N.K.’yi döverken düşürdüğü kontrol kalemi ele verdi. İfadesi alınan Mehmet R., çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları