loading
close
SON DAKİKALAR

Dr. Cengiz Alp CHP’li gençlerle buluştu

Dr. Cengiz Alp CHP’li gençlerle buluştu
Tarih: 03.01.2014 - 11:36
Kategori: Yerel

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, tanıtım ve halkla ilişkiler çalışmasına CHP’li gençlerle kahvaltıda buluşarak devam etti.

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, tanıtım ve halkla ilişkiler çalışmasına CHP’li gençlerle kahvaltıda buluşarak devam etti.

Dr. Alp, CHP’li gençlere hiçbir şeyden, hiç kimseden korkmadan siyaset yapmalarını, “başka adaylar ne der?”, kaygısından uzak, özgür bir birey olarak tüm ortamlarda bulunma haklarını kullanmalarını önerdi.

“KİMSEDEN ÇEKİNMEYİN”



Mahalle muhtarları, belediye meclis üyesi aday adayları, CHP Sarıyer Kadın Kolları ve basın mensuplarından sonra bugün de CHP’li gençlere kahvaltı veren Dr. Cengiz Alp, neden belediye başkanı olmak istediğini anlattı. Doktorluk mesleği ve siyasi yaşamından kesitler vererek, yaşam mücadelesi ve siyasi hayatındaki başarılarının nedenini açıklayan Dr. Cengiz Alp, “Benim davetime gelen hiç kimsenin ilçe başkanı ne der, öteki aday adayları nasıl düşünür, beni burada görürlerse nasıl karşılarlar?’ gibi düşüncelere kapılmasını istemem. Sizler parti içinde yarışırken birbirinizden korkarsanız, AKP’ye MHP’ye ya da diğer güç odaklarına karşı hiç savaşamazsınız. Yeri geldiği zaman çıkıp konuşmayı bilmek lazım. Sosyal demokrat bir partide korkunun, şantajın hiçbir şekilde yeri olamaz. Kimseden korkmanıza, çekinmenize gerek yok” dedi.

“KILIÇDAROĞLU BU PARTİNİN EN KORKUSUZ ÜÇÜNCÜ LİDERİDİR”

Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Atatürk ve İsmet İnönü’den sonra kimseden korkmayan ve korkusuzca hareket eden üçüncü lider olarak tanımlayan Dr. Cengiz Alp şunları söyledi:

“Ben, sayın Kemal Kılıçdaroğlu var diye şu an CHP’deyim. ‘Kim ne der? Öteki aday ne düşünür?’ diye bir korkunuz olmasın. Özgür birey davranışınızı kimsenin kısıtlamaya hakkı yoktur. Ben buna karşıyım. Belirleyici olan genel merkezdir. Sünepe, emir eri gibi hak etmeyen kişilerin arkasından koşan gençlik istemiyorum. Ben böyle bir geleneğin içinden geldim. Benim ideallerim var, sizin de olsun. Ondan bundan korkarak hareket etmeyin. Başka güç odaklarının esiri olmanızı tasvip etmem. Gençlik daha aktif ve özgüvenli olmalı. Gezi eylemlerinin içinden bir önder çıkmalıydı, lider çıkmalıydı, bu sizlerin arasından çıkmalıydı, olmadı. Siyaset arkanızdan sürüklediğiniz insanlarla ölçülebilen bir olaydır. Ben bu güne kadar girdiğim her seçimden kişisel olarak 10-15 bin oy aldığım için şimdi yine adayım. Ben bu güçle siyaset yapıyorum. Hepinizin de böyle olmasını isterim. Korkmayın. İnsanları siyasetten uzak tutarak hiç kimse bir yere gelemez. Arkadaşlarınızı da etkileyin, peşinizden sürükleyin.”

DR. Cengiz Alp’in gençlerle buluştuğu kahvaltıya eşi Aycan Alp ile CHP üyesi bazı partililer de katıldı.

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları