Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ankara'nın Belgrad'da görüşme talebine olumlu baktıklarını belirterek, Çavuşoğlu ile görüşebileceği sinyalini verdi.
Uzaya gönderilen Voyager uydusuna müzik kayıtları, bilgiler, bir dilde ses kayıtları da gönderildi.
NATO dışişleri bakanları, Karadağ'ı örgüte üye olmaya çağırdı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rusya’yla çıkan kriz konusunda tüm ülkelerin Türkiye’yi haklı bulduğunu belirterek, 'Daha önce benimle ilgili Putin’in beyanları hep mert ve cesurluğum üzerinedir. Dürüst devlet adamlığım üzerine de birçok sözü vardır' dedi.
ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Türkiye'nin IŞİD'le mücadelesi konusunda eleştirilerde bulundu.
BAE Dışişleri Bakanı, Rus savaş uçağının düşürülmesini kınadı.
Suriye'nin Humus şehrinde yerel yetkililer ile muhalifler anlaşmaya vardı. Silahlı gruplar şehirden, gelecek hafta içinde çekilmeye başlayacak.
Rusya'daki 44 üniversite ve yüksek eğitim kurumunun büyük bir bölümü, Türkiye ile akademik ilişkileri dondurdu.
Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da, yetkililer havalimanının önündeki bir minibüste patlayıcı bulunduğunu açıkladı.
İklim Konferansı dolayısıyla Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rus muhabirin soru sormasına izin vermedi.
Papa Francesco, Roma'ya dönüş yolunda, kendisine eşlik eden gazetecilerin sorularını uçakta yanıtlayarak, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Rusya, Suriye'deki askeri varlığını artırıyor...
ABD Dışişleri Bakanlığı, düşürülen Rus uçağının Türk hava sahasını ihlal ettiği yönünde kanıtlar bulunduğunu bildirdi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Paris Çevre Zirvesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşmadığı gibi Türkiye’yi suçlama dozunu da arttırdı.
ABD Başkanı Barack Obama, Paris'teki BM İklim Değişikliği Zirvesi kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü.
Rusya Başbakan Yardımcısı Olga Golodets, 2016 yılında yapılması planlanan Rus-Türk Kültür Yılı programının iptal edileceğini açıkladı.
Rusya Eğitim Bakanı Dimitri Livanov,yaptığı açıklamada Rusya'da eğitim gören Türk vatandaşı öğrencileri etkilememesi için ek önlemler alındığını söyledi.
İtalya Savunma Bakanı Roberta Pinotti, Türkiye'yi Avrupa Birliği'ne (AB) almamanın tarihi bir hata olduğunu belirterek, şimdi bu fırsat kapısının yeniden açıldığını söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Brüksel'de NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile basın toplantısı düzenledi.
İtalyan aşırı sağcı lider Salvini: Türkiye AB'ye giriyorsa biz çıkalım.
Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Taraflar Konferansı (COP21) Fransa'nın başkenti Paris'te başladı.