Lille, Galatasaray'a 4-1 yenildi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Fransa temsilcisi Lille’i 4-2 yenerek organizasyondaki ilk galibiyetini aldı.
Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasının üçüncü maçında bu akşam deplasmanda Fransa ekibi Lille ile karşı karşıya geldi.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında Lille’e konuk oldu.
Pierre Mauroy Stadyumu'nda oynanan ve TSİ 19.45'te başlayan müsabakayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Rade Obrenovič yönetti..
İlk yarısı 2-2 sona eren karşılaşmayı sarı-kırmızılı ekip 4-2 kazandı.
Galatasaray’ın gollerini 2. dakikada Yunus Akgün, 44. dakikada Batrakov, 52. dakikada kendi kalesine Bentaleb ve 61. dakikada Victor Osimhen kaydetti. Lille’in iki golü ise Soriba Diaoune’dan geldi.
Osimhen, "Maçın Oyuncusu" seçildi.
Bu sonuçla Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılılar daha önce Sporting’e 3-1, Barcelona’ya ise 4-1 mağlup olmuştu.
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












