ABD Başkanı Obama, 1915 olaylarıyla ilgili bu yıl da 'soykırım' ifadesini kullanmayacak...
Akdeniz'de yaklaşık 300 kaçak göçmen taşıyan bir teknenin daha bugün battığı, olayda ilk belirlemelere göre 20 kişinin öldüğü bildirildi.
Alman devlet televizyonu Phoenix'de yayınlanan bir belgeselde, 'Hitler baktı ki Türkiye ceza almıyor, Yahudilere soykırım yaptı' iddiasında bulunuldu.
Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin, ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı Başkanı John Brennan'la Kahire'de görüştü.
Ruhani, İran ordusunun bölgede barış taraftarı olduğunu savundu...
İflasın eşiğinde bulunan Yunanistan’ın 'Türk Akımı' doğal gaz boru hattı projesine katılımı karşılığında Rusya’dan 3-5 milyar Euro avans alacağı bildirildi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ABD'yle gerginleşen ilişkileri yumuşatacak açıklama...
Devlet Başkanı Toomas Hendrik Ilves ve eşi Evelin Ilves'in evliliklerini sona erdirmeye karar verdikleri bildirildi.
Papa: Öfke, diyalog kurmayı bilmemenin işaretidir
Nazarbayev: 'Tayyip Bey'i Atatürk'ün yanına koysunlar'
Suriye lideri Esad: Türkiye BM'nin ateşkes planını baltaladı.
Schulz görüşmede AP kararının kendisinin olmadığı toplantıda alındığını söyledi.
Libya'dan İtalya'ya kaçak göçmen taşıyan bir tekne Sicilya Adası açıklarında battı. Teknedeki 41 kişi boğularak yaşamını yitirdi.
İspanya'da Kral Felipe'ye 'Game of Thrones' DVD'si hediye edilmesi tartışma yarattı
Hafta sonundan beri çatışmaların yoğunlaştığı Irak’ın Ramadi kentinin düşmek üzere olduğu haberlerinin ardından bugün, IŞİD'in kent merkezine girdiği iddia edildi.
İngiliz Financial Times gazetesi, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün halefi Recep Tayyip Erdoğan'ı uyardığını ve iktidardaki Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) içindeki çatlakların büyüdüğünü yazdı.
Irak Cumhurbaşkan Yardımcısı Nuceyfi: IŞİD, son birkaç günde Musul'da, 300 eski polis ve subayı idam etti.
Avrupa Parlamentosu'nda (AP) 'Ermeni soykırımının' tanınması tavsiyesi görüşüldü. Tasarı oylamada kabul edildi.
Vatikan'dan Papa'nın 'soykırım' ifadesine ilişkin ilk resmi açıklama...
Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi'ye basın toplantısı sırasında saldırı gerçekleştirdi.
İran'ın yarı resmi haber ajansı Fars, Mısır eski Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek'in hayatını kaybettiğini iddia etti.