loading
close
SON DAKİKALAR

Ece Üner'den Arda Turan'a tepki: Madem Arda Turan bizim yerimize manşet atmış biz de onun yerine gol atalım

Ece Üner'den Arda Turan'a tepki: Madem Arda Turan bizim yerimize manşet atmış biz de onun yerine gol atalım
Tarih: 12.09.2019 - 09:57
Kategori: Medya

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin ile davalık olduğu davada 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası alması sonrasında yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

Futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin kafa atıp eşi Özlem Şahin'i de taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Turan, 3 ayrı suçtan toplamda 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı, cinsel taciz suçundan ise beraat etti. Mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Arda Turan karar sonrası yaptığı açıklamada, "Bu olayın manşeti, üstüme atılan bu iftiralardan dolayı yaptığım hatalardan aldığım cezalar değil, taciz suçlamasından beraat ettiğimdir" ifadelerini kullandı.

Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner, Arda Turan'ın sözlerine ve aldığı cezaya tepki gösterdi. Üner, "Madem Arda Turan bizim yerimize manşet atmış biz de onun yerine gol atalım. Birisinin karısını taciz etmesek de laf atabilir, kocasının burnunu kırabilir, hastaneye ruhsatsız silahla girip, silahı sıkabilir ve neredeyse hiçbir ceza almayabiliriz. Zaten ceza almayacağımızı bildiğimiz için bunları rahatlıkla yaparız. Öyle mi. Koskoca adalet sistemi Arda Turan'a başka bize başka karar çıkarmaz herhalde" şeklinde konuştu. 

Ece Üner'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları