loading
close
SON DAKİKALAR

Egemen Bağış'a hükümete yakın bir isimden tepki

Egemen Bağış'a hükümete yakın bir isimden tepki
Tarih: 21.03.2014 - 11:59
Kategori: Medya

Star yazarı Ahmet Taşgetiren, Egemen Bağış'a 'Bu sözler size aitse, hemen gidip tevbe edin ve siyaseti miyaseti bırakın. Olmuyor, olmaz. Türkiye'de o dille halkın yüzüne bakılmaz' dedi.

İnternete düşen bir ses kaydında gazeteci Metehan Demir ile yaptığı öne sürülen görüşmede Kuran’daki Bakara Suresi’yle dalga geçtiği iddia edilen Egemen Bağış’ı eleştiren Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, “O sözler size mi ait? Önce bir açıklama yapın. Ve eğer size aitse, hemen gidip tevbe edin ve siyaseti miyaseti bırakın. Olmuyor, olmaz. Türkiye ’de o dille halkın yüzüne bakılmaz” dedi.

“Başçalan” adlı Twitter ve Youtube hesabı, eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile gazeteci Metehan Demir arasında geçtiği öne sürülen bir ses kaydı yayınladı.

Yasal dinlemeler sonucu elde edilip edilmediği bilinmeyen ses kaydındaki iddiaya göre, Metehan Demir, Egemen Bağış’ın Bakara Suresi’nden bir ayet paylaşmasıyla ilgili olarak Egemen Bağış’ı arıyor ve ikili arasında Kuran ayetleriyle dalga geçilen bir konuşma geçiyor.

Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren bugünkü 'Yüreğinizle sancılısınız' başlıklı köşesinin sonuna bir not düşerek Egemen Bağış’ı eleştirdi. Muhalefet partilerinin iktidara karşı cemaatle işbirliği yaptığını öne sürerek, " Tayyip Erdoğan 'ın karşısına Öcalan aday çıksa onun etrafında da birleşir misiniz?" diye soran Taşgetiren yazının sonunda ise şu 'not'u yayınladı:


EGEMEN BAĞIŞ’A: O sözler size mi ait? Önce bir açıklama yapın. Ve eğer size aitse, hemen gidip tevbe edin ve siyaseti miyaseti bırakın. Olmuyor, olmaz. Türkiye’de o dille halkın yüzüne bakılmaz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları