loading
close
SON DAKİKALAR

Egemen Bağış'tan 1453 göndermeli Marmaray mesajı

Egemen Bağış'tan 1453 göndermeli Marmaray mesajı
Tarih: 29.10.2013 - 14:38
Kategori: Siyaset

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Marmaray ve 1453'e gönderme yaparak Cumhuriyet mesajı yayınladı.

Resmi Twitter hesabından Cumhuriyet Bayramı'nı Marmaray'ın açılışına gönderme yaparak kutlayan Egemen Bağış; "Atalarınız gemileri karadan yürüttü, torunları olan bizlerse treni denizden!" yazısını paylaştı.

1453'LÜ, MARMARAY'LI CUMHURİYET MESAJI

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, bir yandan İstanbul 'un fethine gönderme yaparkan, diğer taraftan ise Marmaray'ın açılışını ve Cumhuriyet Bayramı'nı kutlama yoluna gitti.

Egemen Bağış'tan milli forma yanıtı

Bağış; "1453'te gemileri karadan yürüten ataların, 2013’te trenleri denizden yüzdüren nesli! Doğum günün kutlu olsun Türkiyem" derken, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'a girişini temsil eden bir görüntü ile Başbakan Erdoğan 'ın Marmaray vagonlarından birisindeyken çekilmiş fotoğrafını da paylaştı. 300'ün üzerinde retweet alan Bağış'ın paylaşımına takipçilerinden gelen tepkiler ise bir o kadar ilginç;

- 7.5 şiddetine dayanıklı TREN? Allah muhafaza yüzdüreceğiz diye trenle ölüme taşıyorsunuz insanları ;)
- Yine elma ile armudu toplamışsınız Sn.Bakan.Trenleri yüzdürenler Japonlar..Aman karıştırmayın.
- Tren denizden yürüdüyse iyi.. Yüzedebilirdi mesela.. O da efsane bi' şey olurdu..

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları