loading
close
SON DAKİKALAR

Eğitim-İş Sendikası'nın İstanbul 4 No'lu Şubesi'nin yeni yönetimi belirlendi

Eğitim-İş Sendikası'nın İstanbul 4 No'lu Şubesi'nin yeni yönetimi belirlendi
Tarih: 13.09.2020 - 14:15
Kategori: Sendika

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'na bağlı Eğitim-İş Sendikası'nın İstanbul 4 No'lu Şubesi yeni yönetimini düzenlediği genel kurulla belirledi.

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'na bağlı Eğitim-İş Sendikası'nın İstanbul 4 No'lu Şubesi, genel kurulunu 12 Eylül Cumartesi günü Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirdi. 

Kayyum heyetinin yönetiminde genel kurula giden şubede başkanlığa Alkoç Turan Başgönül seçildi.

Başgönül seçimin ardından yaptığı açıklamada, "Biz eğitim emekçilerinin gücü amasız, fakatsız birlikte mücadele etmekten geçiyor. Bu mücadelede temel paydamız; cumhuriyetin temel değerlerine ve Atatürk ilkelerine bağlılık, emeğe saygı, tavizsiz laik ve bilimsel eğitimdir" dedi.

Alkoç Turan Başgönül'ün açıklaması şöyle:
"Demokratik teamüllere uygun ve son derece şeffaf bir seçim süreci yaşadık. Bu seçimin kazananı Eğitim-İş'li emekçilerdir. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Bundan sonraki süreçte emek mücadelemize daha çok eğitim ve bilim emekçisi arkadaşımızı dâhil etmek ve güçlü bir Eğitim-İş için hep birlikte çalışacağız. Çünkü biz eğitim emekçilerinin gücü amasız, fakatsız birlikte mücadele etmekten geçiyor. Bu mücadelede temel paydamız; cumhuriyetin temel değerlerine ve Atatürk ilkelerine bağlılık, emeğe saygı, tavizsiz laik ve bilimsel eğitimdir.
Bu paydada buluşan herkesle, hizipçilik, grupçuluk, particilik yapmadan "emek", "demokrasi" ve "cumhuriyet" mücadelemizi büyütmek ve siz değerli üyelerimizin takdiriyle devraldığımız mücadele bayrağını Eğitim-İş İstanbul 4 No'lu Şube'mizde hep birlikte daha yukarıya taşımak için var gücümüzle çalışacağız.
Ezeli ve ebedi liderimiz Mustafa Kemal'in dediği gibi "Zafer, zafer benimdir diyebilenindir" Başarı ise “Başaracağım” diye başlayarak sonunda “Başardım” diyenindir. Pandeminin yarattığı tüm olumsuz koşullara rağmen genel kurulumuza katılan, mazeretleri nedeniyle katılamayan ve bugüne kadar şubemizin yönetim organlarında görev almış bütün mücadele arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Mücadelemiz, ilk kuruluş gününün heyecanı ve yarın ne olacağının bilinciyle sürecektir. Birlikte mücadele edeceğiz. Birlikte başaracağız."


Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları