İsrailli dalgıçlar, Akdeniz’de Fatimiler dönemine ait yaklaşık 2 bin altın buldu.
Dün serbest piyasada 2.45 civarında işlem gören dolar bu sabah güne 2.46’ının üzerinde başladı. Dolar 2.4673'e kadar çıktı.
Avustralya’da Sue Lamb adlı bir kadın kredi kartı hesabına yanlışlıkla yatırılan 10 milyon dolarla bir süreliğine zengin oldu.
Koç Holding CEO görevine 31 Mart’tan itibaren dayanıklı tüketim grubu başkanı Levent Çakıroğlu atanacak.
Ocak ayında tütün mamullerinden elde edilen ÖTV geliri, aralık ayına göre yüzde 82 artarak 3.3 milyar TL ile aylık gelirde tüm zamanların rekorunu kırdı. Rekoru istifçiler kırdırdı.
Benzine 7 kuruş zam daha geldi
Geçen hafta 2.5132 ile tarihi zirveyi gören dolar güne 2.46 seviyelerinden başladı.
Bu yıl 1 Mart’ta başlayacak, 25 Mart tarihi akşamı mesai bitimine kadar sürecek olan beyan dönemi kapsamında konut ve iş yeri kira geliri olanlar beyanname verecekler.
Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Vacit Öktem, halkın artık çok farklı bir THK göreceğini belirterek, "Tüm şeffaflığımızla asli işimiz olan havacılık faaliyetlerine önem vereceğiz.
TÜSİAD eski Başkanı Ümit Boyner, idam cezasına karşı olduğunu açıkladı.
30 Nisan 2015 tarihine kadar başvuruda bulunmaları halinde borçları yeniden yapılandırılabilecek...
TÜİK tarafından kasım dönemi işsizliği yüzde 10.7 tarafından açıklandı. Bu dönemde tarım dışı işsizlik oranı ise yüzde 12.7 oldu. Mevsimsel etkilerden arındırılmış işsizlik Ekim 2010'dan bu yana en yüksek seviyesini gördü.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, başta büyükşehirler olmak üzere ülke genelinde yaşanan otopark sorununu kökten çözmeye hazırlanıyor
BTK Başkanı Acarer, yurtdışından getirilen telefonların kullanıma açılması hakkında yeni açıklamalar yaptı...
Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, Fatih Birol’un, Uluslararası Enerji Ajansı (UEA) İcra Direktörü seçilmesinin 'gurur verici' olduğunu söyledi.
Son 6 ayda 50 dolarında altına inen Brent petrolün varil fiyatı 1,5 ay sonra ilk kez 60 doların üzerine çıktı. Petrol fiyatının yükselmesinin bugün veya yarın Türkiye'de benzin ve motorin fiyatlarına da zam olarak yansıması bekleniyor.
Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, dolar kurunda son bir ayda yaşanan gelişmelere bağlı olarak, cebinde 10 bin dolar olanın 1.850 TL kazandığını, 10 bin TL’si olanın ise 319 dolar kaybettiğini ifade etti.
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan yükselen dolar kuruyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
BDDK rakamlarına göre bankaların sattıkları hariç batık kredi tutarı 36 milyar liraya çıktı.
Cumhurbaşkanı ve hükümetin 'faiz indirimi' baskısıyla başlayan dolardaki yükseliş, uluslararası gelişmelerin de etkisiyle daha da hızlandı.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAY-KUR), yurt içi veya yurt dışında "ÇAY-KUR" markası, alt markası veya logosunu taşıyacak çayevi ve benzeri işyerleri açabilecek veya açtırabilecek.