8 yılı dolduran doğalgaz dağıtım şirketlerine zam yapma yetkisi çıktı. EPDK, şirketlere mart ayından itibaren yatırım ve abone sayılarına göre yüzde 3 ila 20 arasında zam yetkisi verdi.
Zafer Çağlayan, cari açığı sivilceye benzetti. Her güzelin bir kusuru olduğunu söyleyen Çağlayan, “Bizim de suratımız da maalesef bir tane sivilcemiz var. O sivilce biraz da apse yapmış durumda” dedi.
Vatandaş 40 milyon liralık büyük ikramiyenin hayalini kurarken, Milli Piyango İdaresi'nde unutulan ikramiye dudak uçuklattı. Tahsil edilmeyen toplam 40 milyon lira 31 Aralık'ta zaman aşımına girecek
Dün 1,92 liraya yükselerek tüm zamanların rekorunu kıran dolar, bu sabaha 1,9180 liradan başladı
Merkez Bankası, 2 lira sınırına dayanan dolara karşı dalga kıran olarak yeniden 'zorunlu karşılık oranı'nı kullandı.
Asgari Ücret Tespit Komisyonu'ndan beklenen karar çıktı ve yeni asgari ücret belirlendi
Türkiye'de 2006 yılında tütün ürünlerinin yüzde 61.4'ü yabancı kontrolündeyken bu rakam 2008 yılında yüzde 83.2'ye kadar yükseldi.
Türkiye’de bu yılın Kasım ayında ihracat, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 18,5 artarak, 11 milyar 114 milyon dolara, ithalat ise yüzde 8,8 artarak, 18 milyar 647 milyon dolara ulaştı.
Kamu net borç stoku, 2011 yılı Eylül sonu itibariyle 293,1 milyar lira oldu.
Şirketin, sermaye artırımı yoluyla halka açılma talebi SPK tarafından kayda alındı
Yurt dışından getirilecek televizyon, radyo, video, kamera, televizyon uydu alıcıları ve birleşik cihazlardan, bir defaya mahsus 1-21 euro arasında bandrol ücreti alınacak
Rekor üstüne rekor kıran dolara Merkez Bankası'ndan doğrudan müdahale geldi. Piyasaya döviz satan Merkez doları 1,85'e çekse de kur yeniden 1,88'e çıktı.
Merkez Bankası kararı ile birlikte Dolar kuru bir anda 1.84'lü seviyelere kadar geriledi.
Hazine Müsteşarlığı, 2012 yılı Ocak-Mart döneminde toplam 48 milyar liralık iç borç servisine karşılık 40,4 milyar lira iç borçlanmaya gidecek.
Otoyol ve Boğaz Köprülerinin geçiş ücretleri yeniden düzenlenirken, yeni otoyol ve köprü geçiş ücret tarifeleri 1 Ocak 2012 tarihinde saat 00.00'dan itibaren uygulanmaya başlanacak.
Sermaye Piyasası Kurulu, foreks işlemlerine izinsiz devam edenlerin peşinde...
Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Christine Lagarde, dünya ekonomisinin tehdit altında olduğu uyarısında bulundu.
Dürüst tüketicinin faturasını kabartan kayıp-kaçak bedelinin yanı sıra sayaç okuma bedeli de vatandaşı isyan ettirdi
Ekonomik darboğazda bulunan Yunanistan'da, 2012 yılı buruk karşılandı.
Yeni yılda günlük hayatta bir dizi önemli değişiklik olacak. Bu değişikliklerin başında tüketiciyi en çok ilgilendiren ise zamlar olacak.
Ağustos ayında yaşanan kundaklama ve yağmalama olaylarıyla gündemden düşmeyen İngiltere'nin başkenti Londra'daki isyanlar çok sayıda ev, araç ve işyerine zarar verdi