loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu: Mecbur kalmadıkça toplu ulaşımı kullanmayın

Ekrem İmamoğlu: Mecbur kalmadıkça toplu ulaşımı kullanmayın
Tarih: 13.04.2020 - 07:54
Kategori: Gündem

İBB Başkan Ekrem İmamoğlu, Bilim Kurulu'nun açıklamalarına vurgu yaparak, yurttaşlara evlerinden çıkmamaları çağrısında bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 2 günlük sokağa çıkma yasağının ardından yaptığı açıklamada, yurttaşlara evde kalmayı sürdürmeleri, mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmamaları, toplu ulaşımı kullanmamaları çağrısında bulundu.
Ekrem İmamoğlu'nun açıklaması şöyle:

"2 günlük sokağa çıkma yasağıyla süreci evlerimizde geçirdik. İzolasyon süreci çok önemli. Bugün itibariyle ilk vakamızın 1. ayını doldurmuş olduk. Bugün yurdumuzda 57 bin üzeri bir hasta sayısına ve ne yazık ki yüksek sayılara doğru giden vatandaşlarımızın hayatını kaybettiği bir süreci yaşıyoruz. Bir gerçeği unutmayalım, herhangi bir gündem zihnimizi başka bir yere dönüştürmeden tümüyle evde izole olmayı bu dönemin en önemli kararı olduğunu zihnimizden çıkarmayalım. Hayatını riske eden sağlıkçılara yardımcı olmak istiyorsak bu salgının büyümemesi için sağlıkçılara destek olmamız gerekir. Bu hafta önemli. Bundan sonraki birkaç hafta çok çok önemli. Bilim Kurulu'nun açıklamaları da böyle. Lütfen evde kalmaya devam edin. Mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmayın, toplu ulaşımı kullanmayın. Hava güzel deyip başka bir sebeple kendinizi bu hatayla buluşturmayın. Hepimizin sağlığı iyi olursa geleceğ daha umutla bakacağız." 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları