loading
close
SON DAKİKALAR

Emniyet müdür yardımcısına silahlı saldırı

Emniyet müdür yardımcısına silahlı saldırı
Tarih: 13.02.2012 - 07:25
Kategori: Gündem

Osmaniye Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Erol'un içinde bulunduğu makam aracına ormanlık alanda ateş açıldı, 3 kurşunun isabet ettiği otomobilde bulunan Erol ile şoförü yara almadı.

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Hasanbeyli ilçesinde İl Emniyet Müdür Yardımcısı'nın makam aracına silahlı saldırıda bulunulduğunu, olayda ölen ya da yaralanan olmadığını bildirdi.

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hasanbeyli ilçe Emniyet Müdürlüğünde denetim yaptıktan sonra il merkezine dönen Osmaniye Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Erol'un makam aracına, Kalecik köyü yakınlarında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tabancayla ateş açıldığını söyledi.

Ormanlık alanın içinden ateş açılmasından sonra Erol'un aracının Osmaniye Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde incelendiğini ve 3 adet mermi girişi tespit edildiğini belirten Cerrah, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığını kaydetti.

Cerrah, jandarma ve özel hareket timlerinin olayın meydana geldiği bölgede araştırmalarını sürdürdüğünü belirterek, 'Polis aracına yapılan bir saldırı olması nedeniyle terörist bir faaliyet olduğu görülüyor' dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları