loading
close
SON DAKİKALAR

Emperyalizm ve NATO'ya Karşı Tarihî Yürüyüş

Emperyalizm ve NATO'ya Karşı Tarihî Yürüyüş
Tarih: 28.02.2013 - 18:50
Kategori: Sağlık, Yaşam

Yaklaşık 20 kuruluş Emperyalizm ve NATO'ya karşı mücadelenin ilk adımlarını atıyor...

Antikapitalist Müslümanlar'ın da içinde bulunduğu yaklaşık 20 kuruluş Emperyalizm ve NATO'ya karşı mücadelenin ilk adımlarını atıyor.Yayınlayacakları ortak bildiri ile bir dizi eylemin startını verecekleri öğrenildi.

Konuyla ilgili Antikapitalist Müslümanlar'ın Çağrısı şöyle: 

''Aralarında ‘Antikapitalist Müslümanlar/Kapitalizmle Mücadele Dernekleri’nin de bulunduğu yaklaşık 20 kuruluşun yayınlayacağı ortak bildiri ile Emperyalizm'e ve NATO’ya karşı uzun süreli bir mücadelenin ilk adımını atıyoruz.

Kapitalist çıkarları adına, insanlarımızı öldürüp, kaynaklarımızı yağmalayan emperyalistlere ve onların işbirlikçilerine karşı; inancımızdan, değerlerimizden kitabımızdan ve bütün devrimci peygamberlerin mücadelelerinden aldığımız güçle karşı koyuyoruz ve bütün halklarımızı da bu mücadeleye katılmaları için çağrıda bulunuyoruz :

"Verdikleri Sözü Bozan, Peygamber'i (Yurdundan) Çıkarmaya Kalkışan Ve Ilk Önce Size Karşı Savaşa Başlamış Olan Bir Kavme Karşı Savaşmayacak Mısınız; Yoksa Onlardan Korkuyor Musunuz? Eğer Müminler Iseniz, Bilin Ki, Allah, Kendisinden Korkmanıza Daha Lâyıktır." (Tevbe suresi 13. ayet)

Özgürlük iddialarıyla topraklarımıza girip, halklarımızı öldürüp, kaynaklarımızı yağmalayarak verdiği sözü bozan, işine geldiğinde diktatörleri destekleyen, işine gelmediğinde Özgürlük nutukları ve demokrasi yalanlarıyla , Peygamberlerin adalet, eşitlik, özgürlük ve tevhid anlayışını coğrafyamızdan çıkarmaya çalışanlara karşı, Allah’ın tüm insanlara bahşettiği kaynakları ele geçirmek için bizlere karşı savaş açan emperyalistlerden korkmuyoruz ! Çünkü biliyor ve inanıyoruz ki ; Allah,kendisinden korkmamıza daha layıktır''.

Bu Ruh İnanç ve bilinçle Emperyalizm'e VE NATO'YA karşı, 20’ye yakın kuruluşla birlikte mücadelemizin ilk yürüyüşünü başlatıyoruz:

1. BASIN TOPLANTISI :

EMPERYALİZM'E VE NATOYA KARŞI BİRLİK MESAJI - 1 MART CUMA SAAT 11.00'DE İNŞA KÜLTÜREVİ

2. YÜRÜYÜŞ :

TAKSİMDEN DOLMABAHÇE’YE YÜRÜYÜŞ - 2 MART CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14:00'DE TAKSİM AKM ÖNÜ

Adil Medya

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları