loading
close
SON DAKİKALAR

Emre Doğan'a Anadolu ve 10 büyük şehirden destek

Emre Doğan'a Anadolu ve 10 büyük şehirden destek
Tarih: 09.04.2013 - 23:23
Kategori: Siyaset

Bir çok il örgütünün de kurultay delegeleri genel başkan Av. Emre Doğan'ı desteklediklerini açıkladılar.

Doğan’a Anadolu’dan sonra 10 büyük şehirden de tam destek...

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı için adaylığını Gaziantep’te açıklayan Emre DOĞAN, yeniden İstanbul’da büyük destek aldı. 

‘’YİNE, YENİ, YENİDEN’’ şiarıyla Adaylığını Gaziantep’te açıkladıktan sonra İstanbul’a gelip Cumhuriyet Halk Partili ‘’tutuklu’’ milletvekillerine sahip çıkmak için Silivri’ye giden Av. Emre Doğan duruşmaya katıldı. Silivri’de örgütüyle kucaklaşan Doğan, kendisini yalnız bırakmayan İstanbul il gençlik örgütüne gelecek adına umut aşıladı.

Yaklaşan gençlik kolları genel başkanlığı seçimleri hakkında da konuşan doğan ‘’ Anadolu'dan sonra İstanbul’da da büyük bir destek alıyorum. Biz bu heyecan ve güç ile kurultaydan da alnımızın akıyla çıkacağız. 14 nisan akşamından itibaren AKP zulmüne karşı verdiğimiz bu mücadeleyi kararlılıkla ve kan tazeleyen kadromuzla devam ettireceğiz.
 
Kurultay salonuna el ele girip, kol kola çıkacağız. Asıl işimiz 14 Nisan akşamı yeniden başlıyor.’’ dedi.

Ankara, Bursa, Antalya, Gaziantep, İzmir, Hatay, Muğla, Denizli, Tekirdağ kurultay delegelerinin desteğini alan Doğan, İstanbul kurultay delegelerin de salt çoğunluğunun desteğini alarak 10 büyük şehirden güçlü bir şekilde çıktı. 

10 büyük şehrin aynı sıra mersin, Kütahya, Afyon, Çanakkale, Bolu, Sinop, Kırşehir, Kırıkkale’nin yanında doğu illerinden Siirt, Hakkari, Kars, Ardahan'dan da tam destek alan Doğan, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehri Tunceli’den de tam destek aldı. 

Bir çok il örgütünün de kurultay delegeleri genel başkan Av. Emre Doğan'ı desteklediklerini açıkladılar. 


Bir yandan çalışmalarına devam eden Emre Doğan bir yandan da bugün dünyanın en genç ‘’Tutuklu’’ gazetecisi Sami Menteş’i ziyaret etti.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları