loading
close
SON DAKİKALAR

En sevimli şenlik başlıyor

En sevimli şenlik başlıyor
Tarih: 02.10.2013 - 18:27
Kategori: Yerel

Karşıyaka Belediyesi’nin en ilgi gören etkinliklerinden biri olan ''Can Dostum Şenliği'' 4-6 Ekim 2013 tarihlerinde Mavişehir Tay Park’ta gerçekleşecek...

Karşıyaka Belediyesi’nin en ilgi gören etkinliklerinden biri olan “Can Dostum Şenliği” 4-6 Ekim 2013 tarihlerinde Mavişehir Tay Park’ta gerçekleşecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kedi ve köpek yarışmaları, gösteriler, sunumlar, eğlenceler ve çocuklar için hazırlanan farklı etkinlikler ile sürecek olan şenlikte unutulmayan sanatçılar Atilla Atasoy, Bilgen Bengü ve Yeşim hayvan severlerle birlikte olacak, şarkılar söyleyecek.

Hayvan severlerle el ele vererek gerçekleştirilen şenliğin her yıl daha da fazla ilgi gördüğünü belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Onlar dünyamızın bir parçası. Hayat, can dostlarımızla daha da anlamlı oluyor. Hayvansever hemşerilerimizle şenlikte bir araya gelerek güzel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da bize destek olan, başta sanatçı dostlarımız olmak üzere, herkese teşekkür ediyorum“ dedi.

Şenlik boyunca İzmir Engelsiz Sanat Derneği tarafından çocuklara sürekli gösteriler ve eğlenceler düzenlenecek. Alana şişme oyun parkı kurulacak, sivil toplum kuruluşları ile çeşitli firmaların tanıtım stantları açılacak. Karşıyaka Belediyesi hayvan sahiplenme standı açacak, hayvan sahiplenenlere bilgilendirme yapılacak. 5 Ekim Cumartesi saat 20.00’de Atilla Atasoy, Bilgen Bengü ve Yeşim konseri yer alacak.

PROGRAM:

4 Ekim 2013 Cuma

Gün boyunca çocuklara yönelik gösteriler, tanıtım stantlarında sunumlar yer alacak.
Saat 14.00 Dünya Hayvanları Koruma Günü Paneli

Konuşmacılar:Prof. Dr. Tahsin Yeşildere-İstanbul Ünv. Veterinerlik fakültesi Öğretim Üyesi, Hayvanları Koruma Vakfı 2. Başkanı Funda Ersoy, KLİVET İzmir Şube Başkanı Serdar Aktop ve İzmir Veteriner Hekimleri Odası Başkanı H. Gökhan Özdemir.

5 Ekim 2013 Cumartesi

Saat 10.30 Şenlik başlangıç töreni, konuşmalar, stantların gezilmesi
Saat 13.00: En Yakışıklı ve en cazibeli kedi yarışması
Saat 16.00: En karizmatik ve en cazibeli köpek yarışması
Saat 20.00: Flamenko Dans gösterisi (On2 Dans Sanat Okulu)
Konser: ATİLLA ATASOY, BİLGEN BENGÜ VE YEŞİM

6 Ekim 2013 Pazar
Çocuklara hayvan ve çevre sevgisi kazandırabilmek için gün boyunca etkinlikler gerçekleştirilecektir.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları