loading
close
SON DAKİKALAR

Engellilere ''müziğinle dokun''

Engellilere ''müziğinle dokun''
Tarih: 16.05.2013 - 14:50
Kategori: Yerel

Bakırköy Belediyesi ve Aka Koleji işbirliği ile engellilere müzik aleti verilmesini amaçlayan ''Müziğinle Dokun'' sosyal sorumluluk projesi hayata geçiyor...

Bakırköy Belediyesi ve Aka Koleji evinizde bulunan, kullanılmayan veya yeni müzik aletlerinizi toplayarak engellilere hediye edecek.

Kampanya ile toplanılan kullanılmış tüm müzik enstrümanları Kolejin Bakırköy Anaokulu’nda kurulan atölyede yeniden onarılarak engelli çocuklara verilecek.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen bütün Bakırköylüleri, İstanbulluları projeye destek olmaya davet ederek,” Siz de elinizde bulunan kullanmadığınız eski müzik enstrümanlarınızı ve yeni alacağınız müzik aletlerinizi engelli çocuklarımızın kullanımı için “Müziğinle Dokun” Kampanyasına destek vermek amacıyla Kolejin Bakırköy Anaokulu’na getirebilirsiniz. Burada daha önce kullanılmış olan müzik aletleri atölyede elden geçirilecek ve yeniden kullanıma hazır hale getirilecek. Engelli çocuklarımıza müziğinizle dokunmak için el ele verip bu projeyi büyütelim.”şeklinde konuştu.

Başkan Ünal Erzen, müzik aletlerinin Zuhuratbaba Mahallesi Yüce Tarla Caddesi No:24’te bulunan Bakırköy Aka Anaokulu’na bırakılabileceğini sözlerine ekledi.



ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları