loading
close
SON DAKİKALAR

Erdal Bakkal izleyenleri ikiye böldü

Erdal Bakkal izleyenleri ikiye böldü
Tarih: 11.02.2012 - 23:26
Kategori: Medya

TRT'nin çok izlenen dizisi Leyla ile Mecnun'un dün akşam yayınlanan bölümünde, elinde elektrik faturası ile gezen Erdal Bakkal izleyenleri ikiye böldü...

Leyla ile Mecnun bu kez şaşırttı TRT ekranlarının sevilen dizisi Leyla ile Mecnun dün akşam yayınlanan bölümüyle izleyicilerini ikiye böldü. Kamuoyunda yıllardır eleştiri konusu olan elektrik faturalarındaki TRT payı, dünkü dizinin tamamına yayılmış bir şekilde gündeme getirildi.

Ancak verilmek istenen mesaj dizinin hayranlarını ikiye böldü. Bir kısımı faturalardaki TRT payının eliştirildiğini düşünürken, bir kısım ise yüzde 2’lik TRT payı’nın cuzzi bir rakama denk geldiği, 20 yıldır alındığı ve TRT’yi severek izleyenlerin bu payı ödemekten imtina etmemesi gerektiği mesajını çıkardı.

Dizinin en paragöz ve çıkarcı karakteri Eral Bakkal’ın, elektrik faturasındaki TRT payının ne olduğunu soruşturması ve itiraz etmek için TRT’nin yolunu tutmasıyla mesaj yüklü bölüm başlayınca, izleyenler de ikiye bölündü. TRT’nin sansür kurulu, hantallığı ve büyük yapısına getirilen eleştiriler olumlu karşılanırken, TRT binasında gezen Erdal Bakkal’ın ‘Ama ben TRT izlemiyorum ki’ bahanesi ilerleyen sahnelerle çürütülmeye çalışıldı. İzleyenlerin aklında Leyla ile Mecnun’un TRT payını övdü mü yerdi mi sorusu kaldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları