loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan, canlı yayında rahatsızlandı; 'Midemi üşüttüm, helallik diliyorum'

Erdoğan, canlı yayında rahatsızlandı; 'Midemi üşüttüm, helallik diliyorum'
Tarih: 26.04.2023 - 00:32
Kategori: Medya

Yayına son verilirken, kampanya sırasında midesini üşüttüğünü belirten Erdoğan, "Yoğun mesai içinde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve izleyicilerimizden helallik diliyorum" dedi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ülke TV'de katıldığı programda davetli gazetecilerin sorularını yanıtlarken rahatsızlandı. Yayın kesilirken duyulan, "eyvah eyvah" sözleri, Erdoğan'ın sağlık durumu konusunda endişe yarattı. Verilen aradan sonra yayın kapatılırken, kampanya çalışmaları sırasında "midesini üşüttüğünü" belirten Erdoğan, "Sizlerden ve izleyicilerimizden helallik diliyorum" dedi.

Erdoğan, 25 Nisan gecesi, Ülke TV'deki, "Cumhurbaşkanı Seçim Özel" programına katıldı. Kısa bir süre sonra saat 23.40 sıralarında Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Erdoğan'a, "seçimi kazanırsa yeni kabinede mevcut bakanlardan kimsenin olup olmayacağını" ve "kampanya paketlerindeki somut taahhütlerini" sordu. Erdoğan'dan yanıt gelmezken, o sırada, kameranın üzerine sabitlendiği Öztürk, reklama gidilmesini istedi. Bu sırada ekranda, "eyvah eyvah" fısıltısı duyuldu. Kamera önünde yaklaşık 15 saniye süren sessizlik sırasında, Öztürk, bir ara hızla yerinden kalkmak istedi, ancak tekrar oturdu. Daha sonra programa ara verildi.

"Üşüttüm, helallik diliyorum"

Program, verilen aradan yaklaşık 20 dakika sonra, 00.07 sırasında tekrar başladı. Programı kapatmak üzere dönülen bu bölümde yorgun olduğu gözlenen Erdoğan, şu açıklamayı yaptı:

"Kampanya çalışmaları vardı, midemi ciddi manada üşütmüşüm. Hatta bir ara acaba programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye de düşündüm. Dedim ki artık söz verdik gideceğiz. Tabii bu yoğun mesai içinde biz de zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve ve izleyicilerimizden helallik diliyorum."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları