loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Hakan Şükür attığı gollerle tarih oldu

Erdoğan: Hakan Şükür attığı gollerle tarih oldu
Tarih: 23.02.2013 - 17:19
Kategori: Siyaset

Başbakan Erdoğan'dan Hakan Şükür'e destek: Eşek ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri. Hakan Şükür attığı gollerle tarih oldu...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm projeleri yıkım ve anahtar teslimi katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada milliyetçilik tartışmalarına değindi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Ben aynı sözleri Rize'de söyleyeceğim. Kılıçdaroğlu sen Hakkari'de mitingde bir tane Türkiye bayrağı sallayamadın" dedi.

Başbakan Erdoğan, Hakan Şükür'ün sözlerine de değinerek, " Hakan Şükür, etnik yapı olarak ben Arnavut'um diyor. Mehmet Akif Ersoy da bir Arnavut'tur. Mehmet Akif'i bu Türklükten çıkarıyor mu? Hakan Şükür kardeşimiz bir Arnavut çocuğu olarak bu ülkenin milli takımında ondan fazla formayı giyen yok. Göğsünde ay yıldızlı formayı taşıyan ve en fazla gol atan kardeşimiz... Lafla peynir gemisi yürümez. Eşek ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri. Hakan Şükür attığı gollerle tarih oldu. Biz de bu diktiğimiz eserlerle anılacağız. Onlar istese de istemese de" diye konuştu. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları