loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan Havada Bile Konvoy Eşliğinde

Erdoğan Havada Bile Konvoy Eşliğinde
Tarih: 24.03.2013 - 23:01
Kategori: Gündem

Erdoğan'ın içinde olduğu "OBA" helikopterine Ankara'ya kadar Skorsky'ler eşlit etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 günlük Eskişehir gezisinde alınan güvenlik önlemleri dikkat çekerken Erdoğan'ın ağırlıklı gündemi barış süreci oldu. Erdoğan mesajını tekrarladı 'terör belası bitmek üzre" dedi.

TERÖR BELASINA SON VERMEK ÜZEREYİZ

Eskişehir'den helikopterle Mihalgazi İlçesi'ne eşi Emine Erdoğan ve bakanlar Nabi Avcı, Binali Yıldım ve Veysel Eroğlu ile birlikte gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada toplanan yaklaşık 2 bin kişiye hitap etti. Erdoğan "Burada özellikle benim hanım kardeşlerimi toprağı tırnaklayarak burayı bereketlendirdikleri için onları kutluyorum. Mihalgazi'yi sizler ayağa kaldırdınız, bereketlendirdiniz" dedi. Teröre son vermek için hükümetin gayret gösterdiğini anlatan Erdoğan, "Uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece. Gideceğiz gündüz gece, yolumuz uzun. İnşallah barışı egemen kılacağız. Ülkemizde, terör belasına inşallah son vermek üzereyiz. Onu gayreti içindeyiz" diye konuştu.

HAVADA BİLE KONVOY EŞLİĞİNDE

Başbakan Erdoğan, ''OBA'' helikopteriyle saat 17.10'da Sivrihisar'dan ayrıldı.

Erdoğan'ın içinde olduğu "OBA" helikopterine Ankara'ya kadar Skorsky'ler eşlit etti.

Sivrihisar Şehir Stadı'ndan Ankara'ya giden Erdoğan'a, eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AKP Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ile AKP Genel Sekreteri Haluk İpek de eşlik etti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları