loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Hollanda’da bir milletvekili müsveddesi var, kalkmış bizimle ilgili bir şeyler yapıyor

Erdoğan: Hollanda’da bir milletvekili müsveddesi var, kalkmış bizimle ilgili bir şeyler yapıyor
Tarih: 25.10.2020 - 16:03
Kategori: Siyaset

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Avrupa ülkelerine seslenerek “Faşizm bizim kitabımızda yok, faşizm sizin kitabınızda var. Faşizmi Almanya’da yaşadık, İtalya’da yaşadık, siz onlarla beraber yol yürüdünüz. Bizim kitabımızda sosyal adalet var” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Malatya 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

​Malatya’nın yiğit insanları ülkemizin her mücadelesinde ilk safta yer alıyor. AK Parti’nin 19 yıllık geçmişinde Malatya daima en önde olmuştur. Türkiye’yi 2023 mücadelesine ulaştırmamızın sembol şehirlerinden biri de Malatya’dır.

Fransa’nın başındaki zat şaşırmış, yatıyor kalkıyor Erdoğan’a uğraşıyor. Önce sen kendine bir bak. Dün Kayseri’de de söyledim. Bu bir vaka, kontrolden geçmesi lazım.

Bir de Hollanda’da bir milletvekili müsveddesi var. Kalkmış bizimle ilgili bir şeyler yapıyor. Bir defa haddini bil. Haddini bil, kiminle yol yürüdüğünü hiç hesap ettin mi? Haddini bileceksin.

Faşizm bizim kitabımızda yok, faşizm sizin kitabınızda var. Faşizmi Almanya’da yaşadık, İtalya’da yaşadık, siz onlarla beraber yol yürüdünüz. Bizim kitabımızda sosyal adalet var.

Dünyayı yaşanmaz hale getiren güçler, oyunlarını bozduğumuz, gerçek yüzlerini ortaya çıkardığımız için bizi de hedef tahtasına koymuşlar. Varsın koysunlar, durmak yok yola devam.

Şu anda 4 milyon göçmeni topraklarımızda biz beslemiyor muyuz? Biz barındırmıyor muyuz? Suriye’de 4 milyon civarında insanın hepsine sahip çıktık. Şimdi orada briket evler yapıyoruz.

İdlib’de evsiz kalan kardeşlerimizi oralara yerleştirmenin gayreti içerisindeyiz.

Bazı Amerikalılar İlham kardeşimi arıyor, ‘Biz sizin yanınızda kimin yer aldığını biliyoruz, Erdoğan var, Türkiye var. Yeri gelirse Türkiye’ye yaptırım uygularız’ diyorlar. Biz sizden F-35 için adım attık, paramızı ödedik, siz F-35’lerimizi vermediniz. ‘S-400’leri Rusya’ya geri gönderin’ dediniz. Biz kabile devleti değiliz, biz Türkiye’yiz Türkiye.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları