loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun haddini bilmesi lazım

Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun haddini bilmesi lazım
Tarih: 04.12.2020 - 15:08
Kategori: Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:
(Kılıçdaroğlu'na dava) Her şeyden önce eleştiri değil, hakaret seviyesine çıkan ifadeleriyle hukuk içerisinde bu kişiye gerekli hesap sorulmalıdır. Avukatlarım da şu anda hukuk dairesinde gereken neyse bunun hesabını, bu şahsa soruyorlar. Olay budur. Çünkü edep denilen bir şey var, haddini bilmesi lazım. Bu ülkede Cumhurbaşkanı'na Cumhurbaşkanlığı makamına nasıl konuşulur, oraya nasıl mesajlar verilmesi lazım öğrenmesi lazım.

-Başından itibaren her zaman temiz belediyecilik, ahlaki belediyecilik gibi şeyleri konuşan bu zat tabanına, seçtiği elemanlarına sahip olamadığının uygulamasını ortaya koymuş vaziyettedir. Şu anda İstanbul İl Başkanlığı'nı yürüten bayan çok ciddi bir cezai durumla karşı karşıyadır. İstinaftadır. Burdan da ne çıkacağı belli değildir. CHP'nin bir defa şirazesi kaybolmuştur, çıkmıştır. CHP istikametini kaybetmiştir. Bu istikameti toparlaması da artık çok zordur. Terör örgütleriyle kol kola yürüyen bir CHP ile tanıştık. Millet İttifakı adı altında ne bulursa yanına alıp bir şeyler oluşturmaya gayret eden CHP, bundan sonraki süreçte de inanıyorum kendisini toparlayamayacaktır.

(Korona aşıları) Aşı çeşitliliği var. Uğur Bey ile görüştüm. Olay sadece Çin değil, Rusya ile de görüşmeler var. Benim de aşı olma konusunda sıkıntım söz konusu değil. Sağlığın söz konusu olduğu yerde bizler sağlığımızı korumak için ne gerekiyorsa yapmak durumundayız. Covid'de tüm vatandaşlarımıza örnek olma noktasında bu adımı atmamız gerekiyor. 

(Fransa Meclisi'nin 'Dağlık Karabağ' kararı) Minsk Grubu bir arabulucu gruptur. Arabulucu bir grubun bağlayıcılığı olmayan böyle bir yola tevessül etmesi manidardır. Fransa'nın arabulucu hüviyeti kaybolmuştur. Macron Fransa'nın başına beladır. Macron ile Fransa çok tehlikeli bir dönemi yaşıyor. Temennim odur ki Fransa Macron'dan kurtulsun, aksi takdirde sarı yeleklilerden kurtulamayacak. Sarı yelekliler daha sonra kırmızı yeleklilere dönüşebilir. Şu anda İlham Aliyev'in Fransızlara bir tavsiyesi oldu. 'Ermenileri bu kadar seviyorlarsa Marsilya'yı versinler' dedi. Ben de aynı tavsiyede bulunuyorum, olay bu kadar basit. Karabağ Azerbaycanlı kardeşlerimizin topraklarıdır."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları