loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Süreç için yüzde 1 bile çaba harcamıyorlar

Erdoğan: Süreç için yüzde 1 bile çaba harcamıyorlar
Tarih: 27.04.2013 - 13:57
Kategori: Siyaset

Erdoğan: Türkiye yeni bir evreye giriyor, bu süreci hiç kimse farklı yerlere çekmesin. Türkiye için, karanlık bir devrin kapıları kapanacak...

Başbakan Tayyip Erdoğan, "Bu süreçte hiç sesi çıkmayanlar var. İmam-Hatip okullarının kapatılması konusunda harcadıkları çabanın yüzde 1'ini bu süreçte yapmıyorlar. Halbuki kazanan millet olacak" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki MÜSİAD Genel Kurulu'nda konuştu.

PKK'nın Kandil sorumlusu Murat Karayılan Perşembe günü, 8 Mayıs'tan itibaren sınırdışına çekilmeye başlayacaklarını açıklamıştı.

Başbakan Erdoğan konuşmasında çözüm sürecine değindi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Bu süreçte hiç sesi çıkmayanlar var. İmam-Hatip okullarının kapatılması konusunda harcadıkları çabanın yüzde 1'ini bu süreçte yapmıyorlar. Halbuki kazanan millet olacak. Bu sürecin sonunda kazanan 76 milyon olacak. Hükümet olarak 2002'den itibaren sosyal restorasyon süreci başlattık.

Artık farklı alanlara, detaylara yoğunlaşmak zorundayız. Sosyal sorumluluk Ramazan ayında gıda paketleri dağıtmaktan ibaret olamaz. Daha kalıcı çalışmalara yönelmek zorundayız.

Şu anda sona eren sadece 30 yıllık terör değil. Çok daha uzun yıllara yayılmış sorunlar manzumesidir. Türkiye yeni bir evreye giriyor, bu süreci hiç kimse farklı yerlere çekmesin. Türkiye için, karanlık bir devrin kapıları kapanacak. Şunu bir düşünün; 10 yıl önce nasıl bir Türkiye vardı, bugün nasıl bir Türkiye var?"

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları