loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan Toprak, '' AKP İstanbul’u katletmiştir''

Erdoğan Toprak, '' AKP İstanbul’u katletmiştir''
Tarih: 24.02.2013 - 21:31
Kategori: Gündem

Toprak: “İstanbul, tarihini, kültürünü, zenginliklerini, yeşilini ve doğal güzelliklerini kaybeden bir şehir olmuştur. AKP İstanbul’u katletmiştir.

Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak: “İstanbul, tarihini, kültürünü, zenginliklerini, yeşilini ve doğal güzelliklerini kaybeden bir şehir olmuştur. AKP İstanbul’u katletmiştir. İstanbul’un kurtuluşu CHP’dir ve İstanbul’u mutlaka kazanacağız.”

“İstanbul için partimizden bu kadar çok aday olması mutluluk vericidir. CHP olarak İstanbul’u almak zorunda olduğumuzu çok iyi biliyoruz.”

“Kutsal değerlerimizi, inançlarımızı siyasetlerine kurban etmekten çekinmiyorlar. Yol kenarına iki ağaç dikerek milletin gözünü boyuyorlar, diğer yandan milyarlarca dolarlık rantı paylaşıyorlar. Millete din, iman; kendilerine han hamam”

“Başbakan kendisinin zenci olduğunu söylüyor. Hem bu kadar zengin ol hem de bu kadar mazlumu oyna. İnsanın ‘Yok artık LeBron James’ diyesi geliyor”

“Başbakanın ben zenciyim dediği ülkemizde asgari ücrete sadece 34 liralık zam yapıldı ve bu zamla 2 kilo kıyma bile alınmamaktadır.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Başakşehir ve Bahçelievler ilçe örgütleriyle ilçelerdeki iş dünyası temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Erdoğan Toprak ülke gündemine ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“CHP olarak İstanbul’a büyük önem veriyoruz. Çünkü İstanbul 20 yıldır AKP ve onun selefi olduğu partiler İstanbul’u tükettiler. İstanbul’u parsel parsel ranta çevirip yok ettiler. Dünya’nın en güzel ve en gözde kentini hiper-gecekondu kente çevirdiler. İstanbul, tarihini, kültürünü, zenginliklerini, yeşilini ve doğal güzelliklerini kaybeden bir şehir olmuştur. AKP İstanbul’u katletmiştir. İstanbul’un kurtuluşu CHP’dir ve İstanbul’u mutlaka kazanacağız. İstanbul için partimizden bu kadar çok aday olması mutluluk vericidir. CHP olarak İstanbul’u almak zorunda olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Adaylarımızın çokluğu ve niteliği büyük bir coşku ve heyecan yaratmaktadır. AKP zihniyeti 20 yılda yönettiği bütün kentleri kent olmaktan çıkarmış ve bu kentlerin kimliklerini yok etmiştir. AKP zihniyeti milletin tepkisini çekmemek için göz boyamaktadır. Kutsal değerlerimizi, inançlarımızı siyasetlerine kurban etmekten çekinmiyorlar. Yol kenarına iki ağaç dikerek milletin gözünü boyuyorlar, diğer yandan milyarlarca dolarlık rantı paylaşıyorlar. Millete din, iman; kendilerine han hamam.”

Erdoğan Toprak, başbakanın geldiği konum ve elde ettiği zenginliklerle hala mağdur edebiyatı yaptığını ancak halkımızın artık bu tür söylemlere prim vermediğini belirtti.

Erdoğan Toprak şunları dile getirdi: “Sayın Başbakanın dünyanın en zengin yöneticileri arasında olduğu sıklıkla dile getirilirken ve elinin altında bütün dünya nimetleri sıralanırken hala mazlum ve mağduru oynaması siyaset biliminin sınırlarını aşmış, psikoloji disiplinin sınırlarına girmiştir. Başbakan her fırsatta kendisinin bu ülkenin zencisi olduğunu söylüyor. Hem bu kadar zengin ol hem de bu kadar mazlumu oyna. İnsanın ‘Yok artık LeBron James’ diyesi geliyor.
Başbakan kendisinin zenci olduğunu söylüyor. Ama diğer yandan halkının artık tedavi edilemediğini ve insanların hastalıklardan öldüğünü görmüyor. Sağlık hizmetlerine sadece bu yılbaşında geçen yıla oranla ortalama yüzde 57 oranında zam yapıldı. Laboratuar tahlil ücretleri yüzde 209 zamlandı. Yani insanlar artık sıradan bir kan tahlili dahi yapamıyorlar. Başbakanın ben zenciyim dediği ülkemizde asgari ücrete sadece 34 liralık zam yapıldı ve bu zamla 2 kilo kıyma bile alınmamaktadır. Şimdi sormak gerekmez mi bu ülkede asıl zenci kim?” 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları