loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan Toprak’tan Ermeni cemaatine ; Snorhavor Surp Znunt

Erdoğan Toprak’tan Ermeni cemaatine ; Snorhavor Surp Znunt
Tarih: 07.01.2014 - 12:12
Kategori: Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak, İstanbul Kumkapı'daki Meryem Ana Kilisesini ziyaret ederek Tüm Ermeni Cemaatinin "NOEL BAYRAMI"nı kutladı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak’tan Ermeni cemaatine ; Snorhavor Surp Znunt…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak, İstanbul Kumkapı'daki Meryem Ana Kilisesini ziyaret ederek Tüm Ermeni Cemaatinin "NOEL BAYRAMI"nı kutladı..

Ermeni Cemaatinin tamamına yönelik olarak Meryem Ana Kilisesi’ndeki cemaate ‘Snorhavor Surp Znunt’ mutlu Noeller diyen Toprak yeni yılın bütün dünya halklarına barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Ermeni cemaati temsilcileri tarafından büyük bir ilgi ve dostlukla karşılanan Erdoğan Toprak Meryem Ana Kilisesi’ndeki sohbette, Türkiye'nin birçok medeniyete ev sahipliği yapan tarihi ve bir çok güzelliği bünyesinde barındıran önemli bir ülke olduğunu belirterek, her türden farklılığın korunmasının bu toprakların bir özelliğiyle, tarihten bugüne bırakılan bir emanet olduğunu söyledi.

Erdoğan Toprak, CHP’nin Türkiye'de her türlü farklılığın eşit ve özgür biçimde bir arada yaşamasını için mücadele verdiğini belirterek; ülkede gerçek demokrasiyi sağlayacaklarını ve kimsenin ötekileştirilmesine izin vermeyeceklerini, farklılıkların her zaman ve her koşulda zenginlik olarak algılanacağını vurguladı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları