loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan vatandaşlara çay dağıttı, sosyal mesafe hiçe sayıldı

Erdoğan vatandaşlara çay dağıttı, sosyal mesafe hiçe sayıldı
Tarih: 27.09.2020 - 00:59
Kategori: Gündem

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te katıldığı törenin sonrası halka çay dağıttı. Halka çay dağıtılırken sosyal mesafe kurallarına uyulmadı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te TEKNOFEST Ödül Töreni ve toplu fabrika açılışına katıldıktan sonra Hacı Ahmet Ziylan Eğitim Merkezi’ne geçti.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde vatandaşlara seslenen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına sosyal mesafe kurallarına uyulması için ikazlarda bulundu.

Erdoğan, “Şu anda tabi mesafeden maşallah binlerce kardeşimiz var. Şu mesafe kuralına lütfen dikkat edelim. Şöyle arayı biraz açalım. Sıkışık olduğumuz, zaman corona virüs belasının olduğu böyle bir programda bir hayır işleyelim derken bundan şer çıkarmayalım” diye konuştu.

SOSYAL MESAFEYE UYULMADI

Konuşmanın ardından da Erdoğan, otobüse binerek halka çay dağıttı. Erdoğan’ın çay attığı anda halkın sosyal mesafeye uymaması dikkat çekti.

Daha önce de benzer görüntüler Giresun’da yaşanmıştı. Sel felaketinin yaşandığı kentte Erdoğan, otobüsün üstünden halka çay dağıttığı anda sosyal mesafeye dikkat edilmemesi eleştirilere neden olmuştu.

Kaynak : Ajanslar

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları