loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'dan flaş açıklama

Erdoğan'dan flaş açıklama
Tarih: 13.06.2013 - 13:48
Kategori: Siyaset

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Avrupa Parlementosunun bizle ilgili alacağı kararı ben tanımıyorum'' dedi

Kapatılan belediyelerin AK partili Başkanları ile yapılan toplantıda konuşan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları

12 Kasım 2012'de çıkardığımız yasa ile 14 ilimizi Büyükşehir Belediyesi statüsüne kavuşturduk. Böylelikle 30 Büyükşehirimiz oldu.

AK Partili bin 627 belediye bulunuyor. Bizim yeni yasa ile dönüştürdüğümüz belediyelerin yüzde 57'si AK Partili. O yüzden asla partizanlık yapmadık. Yapsaydık zaten çalışmayı bu yönde gerçekletirmezdik.

KÖYDES ile köylere hiçbir zaman olmayan bir desteği sunduk. BELDES ile belediyelere ekstra bir desteği yine biz ulaştırdık.

Tunceli'den biz milletvekili çıkaramadık ama oraya gittiğinizde yaptığımız üniversiteleri, yolları, hastaneleri görürsünüz. Ama Tunceli'den en fazla oy alan CHP, oraya bizim kadar hizmet götürmemiştir.

Hakkari aynı şekilde. Hiç milletvekilimiz olmamasına rağmen, hastanelerine, yollarına, okullarına ve inşallah havalimanı da açılınca işte bu yatırımları görürsünüz.

Antalya bize oy versin veya vermesin Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını bizim dönemimizde almıştır.

Biz bölgesel milliyetçilik yapmayacağız dedik. 81 ilin tamamı bizim nazarımızda birdir, kardeştir, vatandır. 2001 yılında bölgesel Milliyetçiliği ayaklarımızın altına alacağız dedik. O günden bugüne biz bu anlayış ile geldik.

Biz dinsel bölücülükte yapmıyacağız. Müslüman, Hristiyan, Sünni, alevi gibi bir ayrım yapmayacağız. ancak muhalefet bu ülkede mezhebi bir kaşıma gayreti içerisinde. Bu da Reyhanlıdaki saldırıda gayet net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Bu işi sabırla takip ediyoruz.

Bu birliğimizi, kardeşliğimizi kimseye bozdurmayacağız. Biz bu söylemleri slogan için kullanmıyacağız, içini doldurmaya çalışacağız.

Ben karşınızda İstanbul gibi bir şehrin belediye başkanlığını yapmış biri olarak duruyorum. Sizin derdinizi en iyi ben anlarım. Kılıçdaroğlu'mu anlar, Bahçeli mi anlar... Onların eline 5 tane koyun ver kaybeder geri gelirler. CHP'ye, MHP'ye ve BDP'ye oy verenler benim kardeşimdir.

AK Parti kurulurken 3 dönem kuralını koymuştur. Hangi partide var bu. 30 yaş olan seçilme yaşını biz 25 yaşına indirdik.

Seçilme yaşının 18'e indirilmesi için çalışma yaptırdıyoruz.ı, Muhalefetin, "Bu cesareti gösteren iktidar, bizim iktidarımız. Gençliğine demokrasi mücadelesi içinde Parlamento'nun yolunu açmada bu kadar cesur hareket eden bizim iktidarımız. Nerede CHP, nerede MHP? Hadi görelim onlar da çıksınlar meydana. 'Biz böyle bir düzenlemenin içinde varız' desinler"

Gençliğine güvenerek parlamento yolunu açan tek parti biziz. Bizim önümüzde bir örnek var bir karanlık çağı kapatıp aydınlık bir çağı başlatan Fatih var.

Bazı medya organlarında Türkiye yanıyormuş gibi bir imaj oluşturuluyor. Mitinglerle gerçek bir Türkiye fotoğrafı sunacağız.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Avrupa Parlementosunun bizle ilgili alacağı kararı ben tanımıyorum"

"AP gidip önce Yunanistan'a baksınSen nasıl benim ülkemle ilgili bir karar alıyorsun senin haddine mi"

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları