loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'dan Mesut Yılmaz açıklaması

Erdoğan'dan Mesut Yılmaz açıklaması
Tarih: 30.10.2020 - 13:19
Kategori: Siyaset

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Camii ve Atatürk Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Erdoğan, hayatını kaybeden Mesut Yılmaz için baş sağlığı diledi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Taksim Camii ve Atatürk Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından kameraların karşısına geçen Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan hayatını kaybeden eski başbakan Mesut Yılmaz için baş sağlığı mesajı paylaştı.

Erdoğan şunları kaydetti:
"Mesut Yılmaz rahmeti rahmana kavuştu. Eşleri Berna hanımla telefon görüşmesi yaptım. Allah taksiratını affetsin. Ne zaman defnedilecek onun kararı verilmemişti görüştüğümde. Marmara İlahiyat ve Çamlıca Cami üzerinde durduklarını söylediler. Gerek Başbakan olarak, gerek dışişleri bakanı olarak, gerek kültür ve turizm bakanı olarak görevler icra etmiş bir devlet adamı. Aynı zamanda hemşehrim. Bundan dolayı hukukumuz var. Davetlerimize sağlıklı olduğu süre içinde katılma erdemini göstermişti. Başta eşi olmak üzere tüm ailesine baş sağlığı diliyorum. Allah taksiratını affetsin. Milletimizin başı sağ olsun."
Erdoğan, soru üzerine Taksim Camii ve Atatürk Kültür Merkezi ile şu açıklamayı yaptı:
"Taksim Camii ile ilgili olarak Ramazan ayı içerisinde yetişmesine dair bilgi aldım. Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili de 2021'in 6. ayının sonuna kadar yetiştirme hedefi var. Bunun için kültür ve turizm bakanı bütün gayretlerini ortaya koyuyorlar. Kültür ve turizmde çok ciddi ataklarımız var. Fevkalade bir durum olmadığı takdirde 6. ayın sonunda burayı bitireceğiz. Belki elektrik işlerinde sarkma olabilir çünkü ithal. Ama bunun dışındaki bütün işleri 6. ayın sonunda bitireceğiz."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları