loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'ın bağış kampanyasına CHP'den tepki: 'Sana mı hesap vereceğim' diyen kişiye kim neden güvensin?

Erdoğan'ın bağış kampanyasına CHP'den tepki: 'Sana mı hesap vereceğim' diyen kişiye kim neden güvensin?
Tarih: 31.03.2020 - 08:32
Kategori: Gündem

CHP Ankara Milletvekli Haluk Koç AKP Genel Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bağış kampanyası için yaptığı çağrıya tepki göstererek "Bu bağış toplama sicilleri o kadar karanlık ki,doğal olarak, herkesin güveni sıfır" yorumunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milli dayanışma kampanyası adı altında corona salgınına karşı vatandaşlardan bağış talebine tepkiler yükselirken Erdoğan'a bir tepki de CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç'tan geldi. Sosyal medya hesabından iktidarın bağış toplama sicilinin karanlık olduğunu belirten CHP'li Koç yurttaşların iktidara güveni olmadığını belirtti.

Haluk Koç paylaşımında şu ifadeleri paylaştı: "Bu bağış toplama sicilleri o kadar karanlık ki,doğal olarak,herkesin güveni sıfır. Sorulduğunda;sana mı hesap vereceğim diyen kişiye ve yanındakilere kim neden güvensin? Halkın çalışkan Bel.Başkanlarına güveni sonsuz. Bağışlar İhtiyaç sahibine ancak öyle ulaşır.

IBAN vererek toplanacak paraların ödeme garantisi verdiğin mütahitlere, karanlık vakıflara, Suriye’de savaştırdığın radikal unsurlara, dövize çevrilip evlerin bodrumlarına, saraya,köşke,gösterişe, harcanmayacağının garantisi var mı? Daha önce toplananlar açıklanmadı da"

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları