loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan'ın 'yeni' diye açtığı fabrikanın 45 yıldır faaliyette olduğu ortaya çıktı

Erdoğan'ın 'yeni' diye açtığı fabrikanın 45 yıldır faaliyette olduğu ortaya çıktı
Tarih: 27.09.2020 - 11:51
Kategori: Gündem

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Gaziantep’te 300 fabrikanın toplu açılış törenine katıldı. Ancak ‘yeni’ diye duyurulan fabrikaların bazılarının yıllardır açık olduğu ortaya çıktı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün TEKNOFEST ödül töreninin ardından Gaziantep Organize Sanayi Bölgelerinde "yeni" 300 fabrikanın resmi açılış törenine katıldı. 

Çiltuğ Isı Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi ve İYİP'ten milletvekili adayı olan Can Tuğsuz ise, 300 fabrika içinde kendi fabrikalarının da "yeni" açıldığının duyurulmasına tepki göstererek fabrikanın 45 yıldır faaliyette olduğunu söyledi.

Tuğsuz sosyal medya hesabından "Gaziantep'te açıldığı iddia edilen 300 fabrika listesindeki fabrikamız 45 yıldır(!) faaliyettedir. Yeni açılması söz konusu değil. Düğmeye basıp aç-kapa yaptılarsa onu bilemiyorum :) Kamuoyunun takdirine sunuyorum" diye yazdı.

Gaziantep'te açıldığı iddia edilen 300 fabrika listesindeki fabrikamız 45 yıldır(!) faaliyettedir. Yeni açılması söz konusu değil. Düğmeye basıp aç-kapa yaptılarsa onu bilemiyorum :) Kamuoyunun takdirine sunuyorum. #BitiKEKonomi #TEKNOFEST2020 pic.twitter.com/u6A1xauUFr

— Can Tuğsuz (@CanTugsuz) September 26, 2020
 
Soylu ve Gül açmıştı

Yeni açılan 300 fabrika içerisinde bulunan Barem Ambalaj adlı firmanın ​2019 yılının Kasım ayında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından bizzat açıldığı ortaya çıktı.

Hatta Barem Ambalaj adlı firmanın açılışında dualar okunurken, kırmızı kurdelenin başında Soylu ve Gül dışında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de bulunuyor.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak da sosyal medya hesabından söz konusu haberle ilgli şu ifadeleri paylaştı:

Devleti ve ekonomiyi yönetmeyi bıraktılar, algıyı yönetmeye uğraşıyorlar. Devlet ve kurumsal kapasite hiç bir dönemde bu kadar erezyona uğramadı. Artık ne ayıp, ne yazık ne de günah biliyorlar."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları