loading
close
SON DAKİKALAR

Erkan Petekkaya set işçileriyle birlikte 'korona' şarkısı söyledi, oyunculardan tepki geldi: Sorumsuzluğu kınıyoruz, ekibe yazık

Erkan Petekkaya set işçileriyle birlikte 'korona' şarkısı söyledi, oyunculardan tepki geldi: Sorumsuzluğu kınıyoruz, ekibe yazık
Tarih: 29.03.2020 - 17:00
Kategori: Magazin

Oyuncu Erkan Petekkaya, rol aldığı dizinin setinde birlikte çalıştığı set işçileriyle birlikte koronavirüsle ilgili bir şarkı söyledi.

Oyuncu Erkan Petekkaya koronavirüsle ilgili 'Evde otur Türkiye' diye bir şarkı yazdı. Petekkaya, şarkıyı rol aldığı dizinin setinde çalışanlarla birlikte söyleyerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz haftalarda çok sayıda dizi ve sinema oyuncusu sosyal medya hesaplarından koronavirüs salgını nedeniyle setlerin durdurulmasını talep etmiş, sektörün temsilcileri ise çalışmadıkları takdirde geçinemeyecek durumda olan sektör çalışanlarının geçinebilmeleri için taleplerini açıklamıştı.

Erkan Petekkaya'nın set çalışanlarıyla birlikte çektiği video tepkiye neden oldu. Petekkaya sorumsuz davranmakla suçlandı.

Oyuncu Elçin Sangu tepkisini, "Biz ne anlatıyoruz bas bas bunlar ne yapıyor...Gel de delirme...Ekibe yazık ekibe!!!" sözleriyle dile getirdi.

Oyuncular Sendikası ise Erkan Petekkaya'nın videosunu 'Sorumsuzluğu kınıyoruz. Utanıyoruz. Setleri durdurun" sözleriyle paylaştı.

Sine Sen'den ise "Kanalın kârını değil set emekçilerinin sağlığını düşünün" tepkisi geldi.

Erkan Petekkaya ile Paramparça isimli dizide birlikte rol alan ve sette yaşadıkları gerginlik sonrası davalık olan Nurgül Yeşilçay da isim vermeden Twitter hesabından Petekkaya'yı eleştirdi. Yeşilçay, "Uyuşturucu zararlı! Alkol zararlı!!! Salaklık zararlı! Adam sanmak daha da zararlı! E ben anlattım bunları!" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları