loading
close
SON DAKİKALAR

Ertuğrul Günay’dan kapak gibi yanıt

Ertuğrul Günay’dan kapak gibi yanıt
Tarih: 23.12.2013 - 12:08
Kategori: Siyaset

Eski bakan Ertuğrul Günay'dan, Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve haber7.com yazarı Mehmet Acet'e twitter'da yolsuzluk cevabı...

Türkiye’yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet skandalı operasyonunun etkileri devam ediyor. Yandaş medyanın kalemleri operasyonun Gülen Cemaati tarafından hazırlandığını ileri sürüyor. Gülen Cemaati ise yapılan suçlamaları reddediyor.

Her iki tarafın yazarları arasında kimi zaman sosyal medyada sert tartışmalar yaşanırken, gazeteciler ile siyasetçiler arasında da sözlü tartışmalar yaşanıyor.

Bu tartışmalara son olarak Eski bakan Ertuğrul Günay ile Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve haber7.com yazarı Mehmet Acet arasındaki yazışma eklendi.

Acet twitter hesabından, “Zengin bir adamdan İHL vs için bağış alıyorsunuz.Adamın sabıka kaydı yok. Sonra o zengin adam suçlanıp tutuklanıyor. Bağış alan suçlu mudur?” diye yazdı.

Bu yazıya cevap olarak, “Eğitim için yapılan bağışlar vergiden düşüldüğünden hiçkimse bu bağışı elden yapmaz. (Akıllı insanlar da bunlara inanmaz.) @acetmehmettw” diye yazan Ertuğrul Günay’ın bu sözleri binlerce kullanıcı tarafından retweet (RT) edildi.

Ertuğrul Günay’ın bu sözlerinin ardından Mehmet Acet twitter’da; “Bayrampaşa Belediye Başkanını bir arayın isterseniz. Hikayenin detaylarını bir de ondan dinleyin. Ayrıca sorum halk bank genel müdürü ile sınırlı değil. Ortaya soruyorum. Suç varsa örtmek için değil, kolaycılığa kaçılmasın diye soruyorum. Akıllı ve vicdanlı insanlar peşin hükümlü olmamalı.” diye yazdı ancak Günay cevap vermedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları