loading
close
SON DAKİKALAR

Eşi eve dönmeyince dehşet saçtı

Eşi eve dönmeyince dehşet saçtı
Tarih: 10.12.2011 - 12:47
Kategori: Şehir

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine evi terk edip babasının evine dönen eşini almaya giden damat, kayınderinin 2 kardeşi ile 1 komşusunu pompalı tüfekle öldürdü

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde eşi Salih Demirler ile birlikte yaşayan Filiz Demirler, kısa bir süre önce evi terk ederek Lüleburgaz’da oturan babası İsmet Dik’in evine döndü.

Eşinin evi terk etmesine sinirlenen Salih Demirler, dün gece pompalı tüfekle kayınpederinin evine gitti. Ancak eşini dönmeye ikna edemedi. Bu sırada eşinin ailesi ile aralarında tartışma çıktı.

Eşinin eve dönmeyeceğini söylemesi üzerine Salih Demirler, yanında getirdiği pompalı tüfekle rastgele ateş etmeye başladı. Pompalı tüfekten çıkan saçmalarla kayınpederinin kardeşleri 46 yaşındaki Şakir Dik ve 44 yaşındaki Sabri Dik ile komşuları 31 yaşındaki Ali Çakan ve 30 yaşındaki Volkan Çadır’ı yaraladıktan sonra Salih Demirler, otomobille kaçtı.

Ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Şakir Dik, Sabri Dik ve Ali Çakan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Volkan Çadır’ın ise tedavisine devam ediliyor. Polisin evde yaptığı incelemede 10 boş fişek buldu.

Salih Demirler’in kaçtığı 59 PK 324 plakalı otomobil, Tekirdağ’ın Saray ilçesine bağlı Büyükyoncalı Beldesi’nde terk edilmiş halde bulundu. Polisin kaçan Salih Demirler’in aranmasına devam ediliyor. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları