loading
close
SON DAKİKALAR

Eşini öldüresiye dövmenin bedeli 3 bin TL

Eşini öldüresiye dövmenin bedeli 3 bin TL
Tarih: 08.11.2013 - 12:33
Kategori: Kadın

Kadını kafasını dolaba sokarak döven koca, 3 bin lira para cezasına çarptırıldı...

İhanetten şüphelenen genç kadın kocasına "Beni aldatıyor musun? Beni bırak ona git o zaman" deyince öldüresiye dövüldü. Kadını kafasını dolaba sokarak döven koca, 3 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Habertürk'ten Sedef Şenkal Demir'in haberine göre, İstanbul Ataşehir'de oturan 25 yaşındaki A.T., 3 yıl önce evlendiği 27 yaşındaki H.T.'nin kendisini aldattığından şüphelendi. Ancak iki yaşında bir çocuğu olan genç kadının bu şüphesi kocası H.T. tarafından feci şekilde dövülmesine neden oldu.

'BAŞIMI DOLABA SOKARAK DÖVDÜ'

Kadını şikayeti üzerine koca hakkında dava açıldı. Son duruşmada evliliği boyunca sürekli eşinden şiddet gördüğünü ve şikayetçi olduğunu söyleyen A.T. "Eşim beni başkasıyla aldatıyordu ama kanıtlayamıyordum. Bir gece eşime telefon geldi, şüphelendim. Daha sonra da telefonunda mesajlar yakaladım. Hep inkar etti. Olay akşamı da bu yüzden tartıştık. ‘Beni aldatıyor musun? Bırak beni git ona' dedim. Bu sözlerim üzerine başımı dolaba sokarak dövdü. Eşimden hamilelik döneminde de doğum sonrası da sık sık şiddet gördüm" dedi.

HAPİS CEZASI PARAYA ÇEVRİLDİ

Şiddet uygulamadığını savunan H.T. ise "Eşim beni iterken sadece tutup onu kendimden uzaklaştırdım. Öyle yaralandı" diyerek suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme H.T.'yi kasten yaralamak suçundan 4 ay hapis cezasına çarptırdı, daha sonra 3 bin lira adli para cezasına çevirerek erteledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları