loading
close
SON DAKİKALAR

Esnaf Beylikdüzü'nün can damarı

Esnaf Beylikdüzü'nün can damarı
Tarih: 10.07.2013 - 13:18
Kategori: Yerel

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibi, Barış Mahallesi esnafını ziyaret etti, sorunlarını ve taleplerini dinledi...

Beylikdüzü Barış Mahallesi esnafını Ramazan ayı vesilesiyle ziyaret eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, esnafın Beylikdüzü’nün can damarı olduğunu belirterek, yerel yönetime hazırlık yapma yolunda esnafın görüşlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibi, Barış Mahallesi esnafını ziyaret etti, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ziyaretlerde, mahallenin yerel yönetim tarafından ilgisiz bırakıldığı yönünde dert yanan mahalle esnafı, yıllardır hizmet alamadıklarına yönelik sitemde bulundu, işlerinin azlığından dert yandı.

Yaklaşık dört saat süren esnaf ziyareti süresince girdiği her dükkanda esnafı ve vatandaşları dinleyen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde esnaf ve vatandaşın buluşması noktasında ciddi eksiklikler olduğunu ifade etti. Beylikdüzü halkının desteğiyle 2014’te iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerinin altını çizen CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, esnafın sorunlarını birebir dinleyerek projeler hazırladıklarını söyledi.

Gerçekleşen ziyaretlere, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle sorumluları ve gençlik kolları da eşlik etti.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları