loading
close
SON DAKİKALAR

Esrarı çekti, çocuklarını kesti

Esrarı çekti, çocuklarını kesti
Tarih: 11.02.2012 - 19:43
Kategori: Dünya

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde önceki gün 3 çocuğunu öldüren ve eşini yaralayan T.Ç'nin (23) cinayetleri uyuşturucunun tesiri altındayken işlediği belirlendi.

Hani’deki  deprem konutlarında oturan işsiz adam, önceki gün 16.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Ayşe (20) ile tartışmaya başladı. 

Esrar içtiği ileri sürülen adam, iddiaya göre tartışma sırasında evde bulunan döner bıçağını alarak önce oğlu Muhammet’i (4) daha sonra da 3 aylık ikizleri kızı Sultan ve oğlu İbrahim’i öldürdü. 

Bağırma sesiyle eve koşan ağabey Ö.Ç, yaşananları görünce kendi evinden aldığı av tüfeği ile kardeşini engellemeye çalıştı. Görgü tanıklarının ifadesine göre Ö.Ç, kardeşini, ayağına ateş edip yaralayarak durdurdu.
 
Saldırganın daha önce de eşi ve çocuklarını öldüreceğini söylediğini belirten anneannesi Z.Ç, “T. daha önce de eşi ve çocuklarını öldüreceğini söylemişti. Biz onun delirdiğini sandık ve şeyhe götürdük. Şeyh onun delirmediğini, içtiği esrarın beynini kemirdiğini ve yok ettiğini söyledi. Tahir’i okuyup üfledi ve eve getirdik. İyileşti diye düşünüyorduk. Böyle bir şey yapacağını hiç düşünmemiştik” dedi.

T.Ç'nin babasının uyuşturucu ticareti yapmaktan cezaevinde olduğu belirtildi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları