loading
close
SON DAKİKALAR

EXPO 2021 Hatay programı belli oldu

EXPO 2021 Hatay programı belli oldu
Tarih: 28.03.2022 - 17:23
Kategori: Şehir

Hatay’ın geleceği için yapılan en büyük yatırım olan EXPO 2021’de beklenen gün geldi. Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların heyecanla beklediği dev organizasyon için tüm hazırlıkları tamamladı.

Kentin iki farklı noktasında toplam 320 dönüm üzerinde inşa edilen Expo alanları 1 Nisan’da gerçekleşecek görkemli açılış ve sonrası için hazır.

31 Mart’taki protokol açılışının ardından 1 Nisan’da yeri ve yabancı binlerce misafire ev sahipliği yapacak dev organizasyon, Antakya’daki açılış seremonisi ile başlayacak.

Seremoninin ardından farklı din ve mezheplere mensup kişilerin bir araya gelerek hayat verdiği Antakya Medeniyetler Korosu, şarkı, türkü ve ilahilerini EXPO 2021 Hatay için seslendirecek. Bu anlamlı konser Antakya’daki Expo alanında 1 Nisan Cuma akşamı saat 21.00’de başlayacak.

İskenderun’daki Expo alanı, yine aynı gün, 1 Nisan akşamı, muhteşem bir konser ile kapılarını ziyaretçilere açacak. Türk pop müziğinin sevilen ismi Göksel, saat 21.00’de İskenderun Expo alanında sevenleriyle buluşarak Expo’21 Hatay heyecanını zirveye taşıyacak.

Mübarek Ramazan ayının huzur ve bereketi bu sene Expo alanlarında yaşanacak. Ramazan ayının ruhunu yansıtacak birbirinden anlamlı etkinlik Ramazan boyunca vatandaşlarla buluşacak. Ramazan süresince her gün saat 14.00’te başlayacak olan etkinlikler 24.00’e kadar sürecek ve alana girişler ücretsiz olacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Expo alanlarına gitmek isteyen vatandaşları da unutmadı.

HBB, dev organizasyondaki birbirinden nitelikli aktiviteyi yerinde görmek isteyenler için ücretsiz servis hizmeti sunacak.

Antakya-Defne ve İskenderun-Arsuz bölgesindeki EXPO 2021 Hatay alanına gitmek isteyen vatandaşlar aşağıdaki servis güzergâhlarını kullanabilecek:

SERVİS GÜZERGÂHLARI

Antakya -> İskenderun Expo Alanı

Köprübaşı: 18.00

Antakya -> Antakya Expo Alanı

Köprübaşı: Saat 16.00’dan itibaren her saat başı

HMKÜ Tayfur Sökmen Kampüsü Saat: 16.00’dan itibaren her saat başı

Uğur Mumcu Meydanı: Saat 16.00’dan itibaren her saat başı

İskenderun -> Antakya Expo Alanı

Anıt Önü: Saat 18.00

İskenderun -> İskenderun Expo Alanı

Primemall AVM İskenderun -> İskenderun Expo Alanı: Saat 16.00’dan itibaren her saat başı

Anıt Önü: Saat 16.00’dan itibaren her saat başı

İSTE Üniversite: Saat 16.00’dan itibaren her saat başı olacak ve alanlardan dönüşler saat 22.00’de başlayacak.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları