loading
close
SON DAKİKALAR

Eyüpsultan’da İYİ Parti’den istifa eden başkandan CHP Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’e destek

Eyüpsultan’da İYİ Parti’den istifa eden başkandan CHP Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’e destek
Tarih: 19.03.2024 - 15:42
Kategori: Siyaset

İYİ Parti’den ayrılan Gürbulak, İstanbul’da ittifaktan yana olduğunu dile getirerek, seçimlerin iktidardan yana sonuçlanmasının ağır sonuçları olacağını söyledi.

İstanbul Eyüpsultan’da, İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’ndan istifa edenHatice Gürbulak, CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’e ve İBB Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek vereceğini açıkladı.

İYİ Parti’den ayrılan Gürbulak, İstanbul’da ittifaktan yana olduğunu dile getirerek, seçimlerin iktidardan yana sonuçlanmasının ağır sonuçları olacağını söyledi. Seçimlerin önce İstanbul’un, sonrasında da Türkiye’nin kaderi için çok önemli olduğunu vurgulayan Gürbulak; Eyüpsultan’da da muhalefetin birlikte hareket etmesi ve değişimi sağlaması gerektiğini aktardı.

Gürbulak, değişimin en önemli kahramanlarının Cumhuriyet kadınları olacağına dikkat çekerken; “Eyüpsultan, İstanbul’un kalbi olsun diye, Eyüpsultanlılar hakettikleri hizmete kavuşsun diye, kadınlarımız, çocuklarımız, yaşlılarımız huzur dolu sokaklarda yaşayabilsin diye CHP Adayı Sayın Mithat Bülent Özmen ile birlikte çalışacağız” dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları