loading
close
SON DAKİKALAR

Fahrettin Altun, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı, avukat Celal Çelik'ten tepki geldi

Fahrettin Altun, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı, avukat Celal Çelik'ten tepki geldi
Tarih: 02.12.2020 - 14:15
Kategori: Siyaset

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamalar yaptı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, katıldığı bir TV programında tank palet fabrikasının Katar'a devredilmesine ilişkin açıklamalar yaparken "Cumhuriyet tarihinden ilk kez devletin ordusu Katar'a, 50 milyon dolara satılmış. Tank palet fabrikası ordudur. Bu ülkenin namusudur" demişti.

CHP'li Başarır'ın sözlerinin ardından AKP'liler ve yandaşlar Başarır'ı hedef alan açıklamalar yapmış, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı.

Tartışmalar sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dünkü grup toplantısında yaptığı konuşmada, Erdoğan ve AKP'ye yönelik olarak şunları söylemişti:
"Balyoz Ergenekon davaları oldu. Komutanlar hapse atıldı. Kiminle yaptı bunu? FETÖ ile. FETÖ ile iş birliği yaptı. Bırak gevezeliği. Sen FETÖ ile işbirliği yapıp orduya kumpas kuran başkan mısın değil misin? Sen kim ordu kim. Sen orduya kumpas kuran bir başbakansın sen."

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Altun, "Şanlı ordumuza karşı aşağılık ifadeler kullanan vekiline tek kelime etmeyen, edemeyenler milletimizin verdiği yetkiyle gece gündüz demeden bu ülke için çalışan Sayın Cumhurbaşkanımıza dil uzatıyorlar. Yazıklar olsun. Hukuk ve millet önünde hesabını soracağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Altun'a tepki gösterdi. Çelik, "Yine haddini aşmış. Devlet memuru olduğunu unutmuş galiba. Hesap soracakmış, hadi ordan! Kim kimden hesap soracak, kim iki büklüm utanç içinde yargılanacak, göreceğiz!" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları