loading
close
SON DAKİKALAR

Faruk Köylüoğlu, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı görevinden istifa etti

Faruk Köylüoğlu, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı görevinden istifa etti
Tarih: 07.10.2023 - 19:00
Kategori: Siyaset

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti Ankara il başkanı Faruk Köylüoğlu yaptığı açıklamada;

"Kamuoyuna açıklamamdır.

Ben Türkiye'yi kalkındırmaya baş koymuş, demokrat bir geleneğin tam ortasında doğan, vatansever bir ailenin mensubuyum. Hayatım boyunca yetiştiğim değerlerden sapmadan, tüm mevcudiyetimle bu onurun devamı için mücadele ettim.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in takdirleriyle başladığım İYİ Parti Ankara il Başkanlığı görevimde yol arkadaşlarımla birlikte büyük bir mücadele verdik, davamıza İnandık; memleketimizin bu umuda inanmaya ihtiyacı olduğunu düşündük; halen de aynı umuda hizmet ediyoruz.

Bizim Ankara aşkımız her türlü aidiyetimizin önündedir. Çünkü Ankara kuruluşun, kurtuluşun ve umudun kentidir. Ankara onurumuzun kentidir; Ankara Türk demokrasi temellerinin atıldığı kenttir. Başkentimizin doğru ellerde olması doğru şekilde yönetilmesi Türkiye'nin doğru yönetilmesidir. Biz de bu amaç uğruna gece gündüz çalışıp hiçbir hesap gözetmedik.

Göreve birlikte başladığımız yol arkadaşlarımızla birlikte davamız uğruna tereddüt etmeksizin inandığımız doğruları söyledik, hep açık konuştuk, net olduk. Bugüne dek aynı inançla yol yürüdüğümüz bütün arkadaşlarımla geçirdiğimiz bütün zaman çok kıymetli, verdiğimiz emek çok değerlidir. Davamız uğruna verdiğimiz tüm emek helali hoştur.

Partimiz Genel İdare Kurulu'nda alınan, 81 ilde iş birliği olmaksızın yerel seçimlere girilmesi kararının ardından, Ankara açısından çekincemizi dile getirmiş bulunduğumuzdan işbirliği yapmamız gerekliliği konusunda görüşümüz Parti yönetimimizle çeliştiği için görevimizden istifamız kaçınılmazdır.

Mevki makam bunların hiçbirinin bizim için bir önemi yoktur. Görevimizi onurumuzla ifa ettik onurumuzla inandığımız yolda ilerliyoruz. Bütün yol arkadaşlarımla birlikte Ankara aşkı ile çalışmaya ve yaşadığımız müddetçe bu kenti olan borcumuzu ödemeye devam edeceğiz.

Bu cihetle, 29 Ocak 2023 tarihinde devraldım İYİ Parti Ankara il Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla istifa ettiğimi kamuoyuna Saygılarımla duyuruyorum. 9 aylık süreçte birlikte yol yürüdüm çalışmaktan onur duydum dava arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Faruk Köylüoğlu Ankara İl Başkanı"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları